(FOTO) Sting navdušil Stožice: "Najlepša hvala, Ljubljana. Se vidimo!"

Tomaž Ranc Tomaž Ranc
30.05.2024 11:24

Ljubljanski koncert je postregel s številnimi največjimi uspešnicami, vrstni red nekaterih pesmi pa je vrhunski glasbenik in avtor potegnil kar iz klobuka. Turneja Sting 3.0 gre naprej z desetinami koncertov po svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sting je navušil Stožice in nakazal, da utegne še priti v Ljubljano.
Tomaž Ranc

Kar 17-kratni dobitnik nagrade grammy, 72-letni angleški glasbenik Sting, s pravim imenom Gordon Matthew Thomas Sumner, je v sredo zvečer navdušil ljubljanske Stožice. Na odru se je predstavil z veliko energije, bas kitaro in značilnim vokalom, ob njem pa sta v uro in 45 minut dolgem koncertu nastopila še izvrstna kitarist Dominic Miller in bobnar Chris Maas.

Oboževalce je pozdravil v slovenščini z "dober večer, Ljubljana" in jim na koncu z dodatkom in zahvalo "se vidimo" vzbudil upanje, da se bodo v Ljubljani, kjer sicer ni nastopil prvič, še videli. Vrstni red nekaterih skladb je izvlekel kar iz klobuka. Izvedel je številne največje hite iz samostojne kariere in tudi iz nekdanje zasedbe The Police, med drugim Fields of Gold, Englismen in New York, Desert Rose, Every Breath You Take, v dodatku pa navdušil z izjemno izvedbo Roxanne in Fragile, ko je poprijel za akustično kitaro.

Tretja postaja turneje Sting 3.0 je bila v Sloveniji.
Tomaž Ranc

Ljubljana je bila šele njegova tretja postaja turneje Sting 3.0 po Dresdnu in Zagrebu, skupaj pa je na evropskem in ameriškem kontinentu napovedanih kar okoli 70 koncertov. 

V uro in 45 minut dolgem koncertu so poslušalci uživali v izvrstni izvedbi.
Tomaž Ranc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta