(FOTO) Sylvester Stallone se ločuje: Ženin obraz na svoji roki je prekril s tetovažo psa, a to ni glavni razlog

D.Ži
02.09.2022 10:04

Še enega zvezdniškega zakona je konec. Kot kaže, je legendarni hollywoodski mišičnjak pred Jennifer imel veliko skrivnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pred dnevi je v medijih odjeknila novica o ločitvi še enega priljubljenega hollywoodskega para, igralca Sylvestra Stallona in Jennifer Flavin.

Profimedia

Jennifer je bila tista, ki je vložila ločitveni zahtevek, glavni razlog za razhod pa naj bi bilo njuno premoženje, natančneje premoženje, ki ga je Stallone pred ženo skrival in ga zapravil, kar je družino spravilo v slabo finančno situacijo.

Profimedia

Igralec sicer v medijih o svoji ženi govori le lepe stvari.

"Najini poti sta se razšli. Jennifer zelo cenim in vedno jo bom imel rad. Je neverjetna ženska in najboljša oseba, kar sem jih kdaj srečal," je za TMZ povedal igralec in potrdil, da povod za ločitev ni bila nova tetovaža psa, s katero je prekril vtetoviran obraz svoje žene.

Profimedia

Bližnji vir je zdaj razkril, kaj bi lahko bil pravi razlog za nepričakovano ločitev.

"Med seboj sta si zelo različna, tako po starosti kot po temperamentu. Kar je bilo včasih vznemirljivo in na kar sta gledala kot na izziv, je postalo rutina in utrujajoče," pravi.

Profimedia

"Stvari je počel precej impulzivno in pogosto brez posvetovanja z Jennifer. Z leti se je nabralo veliko majhnih nesoglasij. Ločitve ni vložila zaradi ene stvari. Že leta sta imela veliko težav in ona je imela vsega skupaj preprosto dovolj," dodaja vir.

Profimedia

Nihče ni niti slutil, da ima par težave, saj sta pred kratkim praznovala 25. obletnico poroke.

Flavin in Stallone sta se spoznala leta 1988 in se kmalu zaročila. Stallone se je po petih letih razmerja z Jennifer razšel zaradi Janice Dickinson, ki je nato rodila hčerko z imenom Savannah, vendar je kmalu po rojstvu otroka analiza DNK pokazala, da otrok ni Sylvestrov, ampak od filmskega producenta. Stallone se je nato vrnil k Jennifer.

Profimedia

Leta 1997 sta ljubezen potrdila s poroko, potem ko se jima je rodila prva hči Sophia. Dve leti za njo se jima je rodila druga hči Sistine, zadnja in najmlajša Scarlet pa leta 2002.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta