(FOTO) Tako se je sproščala v bazenu: Ena najlepših slovenskih zimskih športnic je v bikiniju videti fantastično

D.Ži
18.04.2023 09:40

Če se bo deskanja kdaj naveličala, se lahko čedna Gloria Kotnik zlahka loti še manekenske kariere.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ves svet ve, da so slovenske športnice "fejst" punce, niso pa vse ljubiteljice družbenih omrežij. Na veselje oboževalcev in navijačev pa se je v nekaterih influencerska žilica vendarle prebudila, tako svoje spletne sledilce osrečujejo z zanimivimi utrinki iz zasebnega življenja, športne kariere, nekatere se občasno prelevijo tudi v manekenke. Tako je te dni precej pozornosti pritegnila čedna Gloria Kotnik, deskarka na snegu, ki je naša srca osvojila tudi s svojo nezlomljivostjo in vztrajnostjo. 

Bil je deževen dan, ki ga je izkoristila za nekaj razvajanja. Obiskala je toplice, se sproščala v bazenu s termalno vodo, pri tem pa je nosila zelo zapeljive dvodelne kopalke, ki so se njeni športno izklesani postavi prilegale kot ulite. Bela barva temnolaski zelo pristaja. Glede na to, da jo večinoma vidimo v športnih zimskih oblačilih, so njeni bazenski utrinki mnoge zelo razveselili. Ponosna mamica dve leti starega sinčka tekmuje že od leta 2006, zlahka pa bi se podala tudi v manekenske vode, če bi jo kdaj zamikalo. Zagotovo bi kakšni znamki kopalk zelo laskalo, če bi njihove plakate krasila lepa olimpijka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta