(FOTO) Velenjčani navdušeno pozdravili bronasto olimpijko Glorio Kotnik

Gordana Possnig Gordana Possnig
13.02.2022 13:00

Bronasta deskarka, ki se je s kolajno okitila v torek v paralelnem veleslalomu, v teh dneh po prihodu domov doživlja najlepše trenutke športne kariere.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sprejem bronaste Glorie Kotnik v Velenju.
Igor Napast

Prireditveni prostor Vista ob Velenjskem jezeru je v prelepem sončnem vremenu in pred več sto navdušenimi navijači dočakal prihod svoje zimske junakinje, bronaste Glorie Kotnik. Slednja je v torek v paralelnem veleslalomu spisala najbolj presenetljivo slovensko zgodbo iger in se dobro leto dni po rojstvu sina Maja uvrstila na tretjo stopničko olimpijskega odra.

Sprejem Glorie Kotnik v Velenju, junikinja je na oder Vista ob Velenjskem jezeru povabila vse, ki so bili zaslužni za njen uspeh.
Igor Napast

V Velenju, kjer je preživela večino svojega življenja, so ji sedaj občina in tamkajšnja športna zveza pripravili uraden sprejem ob vrnitvi (domov se je sicer vrnila že v sredo zvečer) in se ji čestitali ob neverjetnem uspehu. Še vedno ganjena Gloria, ki se ji je življenje ob vseh obveznostih po prihodu domov praktično postavilo na glavo, je na oder ob uspehu povabila vse, ki so bili zaslužni za njen uspeh.

Navdušeni velenjski navijači na sprejemu Glorie Kotnik.
Igor Napast

Tako smo na odru lahko videli njenega sina, partnerja, starše, trenerje, prijatelje. Program so popestril harmonikarji Roberta Gotarja, Gloria pa se je ob koncu še enkrat zahvalila za vsa prejeta sporočila in čestitke, ki so jo ganile do solz in se ob tem opravičila, ker še vsem ni uspela odgovoriti.

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta