(VIDEO) Ostali boste brez besed: Jan Plestenjak prvič pokazal notranjost svojega razkošnega domovanja v Strunjanu

A.L.
06.05.2022 09:28

Pogled v notranjost hiše razkriva, da ima pevec veliko občutka za estetiko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Vavpotič

Da Jan Plestenjak živi v čudoviti hiši na slovenski obali, do zdaj ni bila skrivnost. Manj znano pa je, kako je hiša videti in, predvsem, kakšna je njena notranjost. Priljubljeni glasbenik je očitno sklenil, da je napočil čas, da vrata svojega doma odpre tudi javnosti. Povabil je ustvarjalce portala 24ur in tako prvič razkril, kako je videti njegovo razkošno domovanje.

S posnetka je razvidno, da ima Plestenjak doma tudi studio, pa veliko teraso, dvorišče, s katerega se razprostira pogled na slovensko morje. Pogled v notranjost hiše razkriva, da ima veliko občutka za estetiko, njegov dom krasijo številne umetnine in velik klavir.

Že pred časom pa je za portal Njena.si povedal, da je lokacija njegove hiše atraktivna, a kljub temu dovolj odmaknjena in skrita, da ne privablja radovednežev. "Okolico obdajajo drevesa, ki na nekaterih delih zastirajo razgled, a jih ne nameravam posekati. Kmalu zatem, ko sem se preselil v to hišo, so začeli prihajati ljudje, ki so se zanimali za nakup, in med njimi je bil nekdo, ki je ponujal res vrtoglavo vsoto. A me kljub temu ni premamil. Cene nepremičnin na Obali so se v zadnjih letih močno povzpele, tako da zdaj v Strunjanu hiše z nekaj zemlje ni več mogoče kupiti pod milijon evrov. Prepričan sem, da mene milijoni ne bodo premamili." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta