(FOTO) Tako zelo zaljubljena: Ula Furlan in njen čeden fant na poroki žarela od sreče

D.Ži
07.09.2023 12:48

V življenju naše čedne voditeljice te dni ljubezen cveti na polno, kilometri pri tem niso nikakršna ovira.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Vedno nam je bil všeč žareč in iskriv nasmeh Ule Furlan. A zdi se, da ta zadnje čase žari še bolj. Jasno, za njim se skriva ljubezen. Naša čedna voditeljica je že pred časom razkrila, da ji je srce ukradel čedni hrvaški igralec Domagoj Janković, s katerim je preživela tudi to poletje. Privoščila sta si svojo dozo jadranske ležernosti, se naužila sonca, pozitivne energije in bližine drug drugega. Da je njen fant iz Zagreba, tudi vemo. Ula očitno postaja umetnica zveze na daljavo.

Da golobčkoma kilometri ne predstavljajo prav nobene težave, je postalo jasno pred dnevi, ko sta se skupaj udeležila poroke prijateljev, kjer sta brez dvoma bila eden najlepših parov. Pozornost je pritegovala tudi njena kričeča rožnata srajčna obleka, ki je lepo poudarila njene dolge in vitke noge, on pa je blestel v lepo ukrojenem klasičnem suknjiču z nekoliko razpeto srajco.

Sodeč po zapisanem sta preživela čudovit vikend, stekla je tudi kakšna solzica ganjenosti. Veseli smo, da v Ulinem življenju vse te dni tako zelo cveti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta