Slovo, a v lepih odnosih: Tanja Žagar po več kot desetletju ostala brez ...

D.Ži
22.02.2022 09:00

Koncerti se bodo kmalu spet začeli vrstiti, naša priljubljena pevka pa se je razšla s tistimi, ki so jo spremljali skozi del njene kariere.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Tanja Žagar je v svojem zasebnem življenju v zadnjih letih doživela kar nekaj sprememb, tudi zelo prijetnih, saj je danes mamica dveh otrok, ki sta postala središče njenega vesolja. In ne gre prezreti, kako srečna je v vlogi mamice. Spremembe je zaradi pandemije doživela tudi kot glasbenica, saj so nastopi, po številu katerih je svoj čas bila skoraj rekorderka, postali spomin na neke druge, manj zahtevne in bolj produktivne čase.

Andrej Petelinšek

Svet se medtem postavlja nazaj, Žagarjevo pa je prav v teh dneh pričakala še ena sprememba. Po več kot desetletju se je namreč razšla s svojo spremljevalno skupino Avanturo, s katero je oddelala nešteto koncertov in nastopov. Podrobnosti vedo člani skupine in pevka sama, so pa Avantura poslušalcem novico razkrili preko družbenih omrežij. 

"Sporočamo vam, da se skupina Avantura po več kot 10 letih prelepega sodelovanja s Tanjo Žagar odpravlja na samostojno pot. Smo neizmerno hvaležni za vsa nepozabna doživetja in spomine! Z našo Lariso Sreš pa že kmalu pripravljamo nekaj novega!" so zapisali. S Tanjo še naprej ostajajo v lepih odnosih, četudi niso več na skupni glasbeni poti. 

Skoke - letališče Skoke - Večer - Večerov piknik Tanja Žagar
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta