(FOTO) Zapeljivo, črno in zelo prosojno: Tanja Žagar razkrila, v kako drzni opravi je preživela valentinovo

D.Ži
16.02.2023 10:37

Ena naših najbolj priljubljenih pevk zabavne glasbe je na dan zaljubljencev počela to, kar tudi sicer počne najraje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pred leti je Tanja Žagar svoje zasebno življenje skrbno skrivala, a medtem se je to precej spremenilo. Odkar je postalo jasno, da je v zvezi s svojim menedžerjem Mikijem Šarcem, s katerim ima zdaj že dva otroka, se je naša priljubljena pevka zelo sprostila tudi na družbenih omrežjih. Fotografije, ki nastajajo med hišnimi opravili, kar dežujejo in pogosto jo lahko opazujemo med peko, kuho, likanjem in pospravljanjem, tudi kak dober kuharski recept je že delila s svojimi oboževalci.

Kako sta z Mikijem preživela praznik ljubezni, pa je obdržala zase. Ne vemo, ali sta si golobčka kaj dobrega spekla, vemo pa, da je Tanja 14. februar preživela tudi delavno. "Na valentinovo pa je tudi treba kaj zapeti," je zapisala na instagramu ob fotografiji, na kateri je videti naravnost očarljivo. Čeprav je na dan, ko se vse vrti okoli rdeče, izbrala črnino, je to naredila na zelo seksi način, saj je izbrala bluzico iz zelo tankega materiala s prosojnimi rokavi. Sledilci ji sporočajo, da je videti čudovito in da je modno zadela v polno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta