Kako se v resnici prehranjuje Jennifer Lopez? "Povedal vam bom nekaj, kar vas bo vznemirilo," razkriva njen mož

D.Ži
25.04.2023 10:29

Če mislite, da lepa pevka in igralka stavi le na sklede, polne solate, se zelo motite. Privošči si tudi kak prehranski greh, ki ga nato popravi v telovadnici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Lopez z veseljem ugrizne tudi v kak hamburger.
Profimedia

Hollywoodski igralec Ben Affleck, mož latino dive Jennifer Lopez, je bil gost oddaje igralske kolegice Drew Barrymore, v kateri je razkril zanimive podrobnosti iz njunega zasebnega življenja.

Profimedia

Ben v oddaji "The Drew Barrymore Show" svoji lepi Jennifer ni samo laskal, razkril je tudi nekaj nepričakovanih podrobnosti iz njunega zakona. Vročo latino divo ves svet občuduje zaradi brezčasno atraktivnega videza. Kaj je njena skrivnost?

"Povedal vam bom nekaj, kar vas bo vznemirilo. Jennifer pač poje, kar hoče. Je pico, piškote, sladoled ... Vse. Telovadi, a tudi jaz. Ni kar tako, da bi po nekem čudežu spet imel 20 let, razumete? Zelo trdo dela in je disciplinirana. Je najlepša ženska na svetu in videti je spektakularno," pravi Ben.

Profimedia

Jennifer kmalu pripotuje v Evropo, saj naj bi konec maja gostovala v Beogradu, kjer bo posebna gostja razkošne zasebne zabave srbskega mogotca, Ben naj bi ostal v ZDA. 

Profimedia

''Njenega moža Bena Afflecka ne bo z njo, to je gotovo. Vse ostale podrobnosti bodo znane tik pred njenim prihodom. Seveda je v pogodbi zapisano, da če je ne bo, mora honorar vrniti," je za Kurir povedal dobro obveščeni vir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta