(FOTO) Tako je videti mlajša sestra Jennifer Lopez. O njej zelo nerada govori, a podobnost je več kot očitna

D.Ži
08.05.2023 07:55

Letos J.Lo na prireditev Met Gala ni prišla v spremstvu svojega dragega, je pa s seboj pripeljala nekaj ljudi, ki so ji blizu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer in Lynda Lopez v New Yorku.
Profimedia

Latino diva Jennifer Lopez ni zamudila letošnje prireditve Met Gala v New Yorku, a na ta prestižni dogodek ni pripeljala svojega moža Bena Afflecka, temveč nekaj drugih ljudi, ki so ji ljubi.

53-letna zvezdnica je na enega najbolj prestižnih družabnih dogodkov pripeljala svojega pevskega učitelja Stevieja Mackeyja, medtem ko je bila njena družba na zabavi po uradnem delu kar 51-letna sestra Lynda Lopez, ki je skoraj ne poznamo, saj se le redko pojavlja na takšnih prireditvah.

Lynda je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo s slavno sestro in požela vrsto komplimentov na računa svoje lepote, nemogoče je ne opaziti, kako zelo sta si podobni.

"Lepa si", "Kakšna fotka", "Lepa kot vedno", "Jemala si nam dih", "Najlepši sestri", "Dve lepotici", "Lepi sestri", "Lepo vaju je videti skupaj", "Zelo lepo", so le nekateri komentarji, ki sta jih prejeli.

Lynda je dve leti mlajša od Jennifer in dela kot novinarka v New Yorku, imata pa tudi starejšo sestro Leslie, ki je zaposlena kot učiteljica glasbe na šoli v Bronxu. Poleg sester ima pevka še dva brata, skupaj so nastopili v šovu Oprah Winfrey že leta 2002 in takrat priznali, da o Jennifer neradi javno govorijo.

Jennifer je odraščala s svojimi brati in sestrami v Bronxu, danes ima v lasti nepremičnine po ZDA in trenutno živi v Los Angelesu z možem Benom Affleckom.

Daily Mail je ekskluzivno izvedel, da se Ben Met Gala ni udeležil, ker je imel pomembne službene obveznosti v Los Angelesu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta