(FOTO) Ti si bomba! Bivša članica Power Dancers se je pokazala v bikiniju in prizor je zelo vroč

D.Ži
13.12.2022 13:46

Natka Geržina se je od časov največje slave komaj kaj spremenila. Plesna pedagoginja ne popušča in ostaja v vrhunski formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Power Dancers davnega leta 2002.
Bojan Tomažič

Se spomnite, ko ste se še sprehajali po plaži in ste med nožnimi prsti čutili vročo mivko, medtem ko je poletno sonce božalo vašo ravno prav zagorelo polt? No, Natka Geržina se tega spominja še malo bolje, saj je še novembra uživala na eksotičnih Maldivih. In to že drugič letos. Z otoškega raja je med svoje spletne sledilce večno postavna članica nekdaj sila uspešne skupine Power Dancers poslala tudi nekaj fotografij, ob katerih se nam je stožilo po poletju. 

Koreografinja in plesna pedagoginja, ki že vrsto let uspešno vodi svojo plesno šolo, se je objektivu nastavila v žareče rožnatem bikiniju, s katerim je ponovno pokazala, da je v vrhunski formi. Z rutko na glavi in odsevnimi sončnimi očali je bila videti kot prava otoška deklica. Zelo malo se je spremenila od časov največje slave.

Disciplinirani treningi očitno naredijo svoje, morda pa je Natka medtem odkrila tudi eliksir večne modrosti. Če citiramo powerke: Natka, ti si bomba!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta