(FOTO) To je novi najbolj seksi moški na svetu. In pred časom je pomotoma objavil zelo kočljivo fotografijo

D.Ži
08.11.2022 09:25

Bralci in bralke revije People so staknili glave in izbrali novega prejemnika laskavega naziva. Dobiti bi ga moral že pred dvema letoma, a se je zgodilo nekaj nepričakovanega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Chris Evans je najbolj seksi moški leta 2022, vsaj po mnenju revije People in njene tradicionalne ankete med bralci in bralkami.

41-letnega ameriškega igralca so za letošnjega zmagovalca razglasili v oddaji The Late Show s Stephenom Colbertom. Ko je voditelj oddaje izgovoril igralčevo ime, je občinstvo začelo navdušeno žvižgati in ploskati.

Profimedia

"Moja mama bo tako srečna. Ponosna je na vse, kar počnem, a to je nekaj, s čimer se res lahko pohvali," je komentiral Chris. Pred Evansom je ta naslov osvojil Paul Rudd.

Profimedia

Chris Evans bi moral naziv najbolj seksi še živečega moškega prevzeti že pred dvema letoma, a so pri reviji People menili, da je bolje počakati leto dni, potem ko je igralec na spletu pomotoma objavil fotografijo svojega penisa. Evans je namreč septembra 2020 med objavo videa na Instagramu pomotoma naložil gole fotografije.

Profimedia

Evans je sliko hitro izbrisal, vendar prepozno, saj so bili posnetki zaslona malo za tem objavljeni na Twitterju in fotografije so postale viralne.

Profimedia

Chris Evans je ameriški igralec, ki je kariero začel z vlogami v televizijskih serijah, tudi v uspešnici Opposite Sex 2000. V intervjuju za People je priznal, da se je po 22-letni karieri odločil nekoliko upočasniti in se posvetiti prostemu času.  V Bostonu skuša preživeti čim več časa z družino.

Profimedia

Najbolj znan je po vlogi Stotnika Amerike v filmih Marvelove produkcije. Igral je tudi v filmu Fantastični štirje (2005) in njegovem nadaljevanju leta 2007. Leta 2014 je Chris Evans kot režiser debitiral v filmu Preden greš, v katerem je tudi igral.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta