(FOTO) Victoria Beckham na praznovanju pokazala skrivnostno sestro, o kateri je znanega le malo

D.Ži
20.12.2022 10:34

Victoria Beckham je pozirala s svojo sestro Louise Adams, s katero jo povezuje tudi ljubezen do mode in oblikovanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Victoria Beckham je svojim sledilcem na Instagramu pozirala v družbi sestre Louise Adams, ki je sicer ne vidimo prav pogosto. Dami sta se v prazničnem času srečali in posneli skupno fotografijo, Victoria pa je prikupen družinski utrinek objavila v svoji Instagram zgodbi.

"Zelo jo imam rada!!! Najboljša mama in sestra!'' je ob fotografiji zapisala Victoria, nato pa je objavila fotografijo svojih nečakinj, Louiseinih hčera Libby in Tallulah May.

Profimedia

O Louise ni veliko znanega, na voljo pa je podatek, da je Victoriina mlajša sestra, stara je 39 let. Ima tudi štiri otroke - Finleyja, Liberty, Tallulah-May in Quincyja, ki jih je rodila v zakonu z nekdanjim možem Darrenom Floodom. Louise se ukvarja tudi z modo in ima svoj butik v Angliji.

Profimedia

Poročena je bila dvakrat, z očetom svojih otrok, od katerega se je ločila leta 2014, pred tem pa je bila poročena s Haydnom Istedom, od katerega se je ločila leta 2007. Danes je njeno ljubezensko življenje zelo skrivnostno.

Profimedia

Kot kaže, je bila slavna oblikovalka dobre volje, zato je delila tudi nekaj več fotografij svojih otrok in družine z večernega izhoda.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta