(FOTO) Žena enega največjih nogometnih zvezdnikov v kopalkah pokazala svojo sanjsko postavo. A tudi on ne izgleda slabo

D.Ži
21.06.2022 10:40

Lionel Messi in lepa Antonela Roccuzzo se s prijatelji sproščata na luksuzni jahti. Prizor je precej atraktiven.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Enega najbolj znanih in uspešnih nogometašev na svetu ter večkratnega dobitnika zlate žoge Lionela Messija so opazili med dopustom na luksuzni jahti.

Profimedia

Na ekskluzivni plovbi se mu je pridružila njegova čudovita dolgoletna žena Antonela Roccuzzo, ki je pritegnila kar nekaj radovednih pogledov, ko je v dvodelnih kopalkah pokazala svojo izklesano postavo.

Profimedia

Antonela je nosila turkizne kopalke, ki so poudarile vse njene atribute, tako je pokazala tudi svojo natrenirano zadnjico, izklesan trebuh in zapeljive prsi, njen dragi pa je nosil pisane kopalke ter prav tako ponosno razkazoval svojo brezhibno nogometno postavo.

Profimedia

Na jahti jima je družbo delal še en nogometni par, nogometaš Cesc Fabregas z ženo Danielle Semaan, ki je sicer nosila lepe rožnate kopalke, a se je skušala skriti pred paparaci.

Profimedia

Messi in Antonela sta skupaj že vrsto let in nihče pravzaprav ne ve, kdaj se je njuno razmerje začelo, čeprav je znano, da sta skupaj že od mladih let.

Profimedia

Srečni par se je spoznal preko Antonelinega bratranca Lucasa, ki je bil Messijev najboljši prijatelj v otroštvu. Kljub temu, da je bil že od malih nog sramežljiv, je slavni nogometaš že pri devetih letih jasno in glasno povedal, da je zaljubljen vanjo.

Profimedia

Javnost je za njuno razmerje izvedela šele leta 2009. Antonela je študirala zobozdravstvo v Argentini, a je študij opustila in se zaradi Messija preselila v Barcelono.

Profimedia

Zagnala je lastno kariero in postala manekenka, zadnja leta se je skoraj povsem posvetila vzgoji njunih treh otrok. Poročila sta se junija 2017.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta