(VIDEO) Posnetek čustvenega Messijevega srečanja z ženo je zbral že več kot 3 milijone ogledov

D.Ži
13.07.2021 09:25
Potem ko je z argentinsko reprezentanco osvojil južnoameriško prvenstvo, je nogometni zvezdnik na letališču močno stisnil svojo največjo navijačico.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Argentinska nogometna reprezentanca je v finalu južnoameriškega prvenstva premagala brazilsko, Lionel Messi pa je tako osvojil svojo prvo mednarodno trofejo v dresu reprezentance. Ob zmagi je bila srečna tudi njegova žena Antonela Roccusso. Potem ko je dvignil pokal v zrak, se je Messi odpravil v argentinsko mesto Rosario, kjer ga je na letališču čakala vidno vznemirjena žena. Posnetek njunega čustvenega srečanja je na Twitterju zbral že več kot tri milijone ogledov. 

Vidimo, kako Antonela priteče možu v objem, skoči nanj in ga poljubi. Oboževalci so navdušeni in nad njuno ljubeznijo zelo ganjeni. Dvojica je poročena štiri leta, ob obletnici je Antonela objavila tudi posnetek s poroke. Ni skrivnost, da je prav ona njegova največja opora. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta