(FOTO) Tik pred razvpito novico, da Messi zapušča Barcelono, je njegova žena objavila to ...

06.08.2021 09:13
Nogometni zvezdnik in Antonela Rocucuzzo sta se zavila v molk. A tik pred neurjem se je ona s počitnic vendarle oglasila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Čeprav se je o tem ugibalo mesece, je odhod Lea Messija iz Barcelone po 21 letih danes javno znano dejstvo. Iz športnega sveta prihajajo številni odzivi, nogometaš, pa tudi njegova žena Antonela Roccuzzo sta se na družbenih omrežjih zavila v molk. Milijoni sledilcev čakajo. Je pa Antonela, tik preden je navijače osupnila novica o odhodu, na splet poslala fotografijo, ki je nastala na Ibizi. Na InstaStoryju je objavila fotografijo sinov med sončenjem v luksuznem hotelu, v katerem družina preživlja počitnice.

Pred dnevi je delila še eno dopustniško fotografijo, na njej pa z Messijem objeta pozirata ob svojih treh sinovih. "Moja ekipa," ji je pripisala in zbrala več kot tri milijone všečkov. 

Fotografije dopustniških objemov soproge je na svojem Instagramu delil tudi Leo. Močna vez je med njima. Spoznala sta se, ko sta bila stara le pet let. Stara simpatija iz otroštva. Že pri devetih je Leo govoril, da jo hoče za ženo. Parček sta postala v srednji šoli, kjer je Antonela, kot pravi on, postala njegova prva in zadnja ljubezen. Leta 2017 sta se poročila v njegovem rodnem Rosariu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta