Garfieldova 3D pustolovščina: Najbolj znani oranžni maček se vrača na velike ekrane

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
20.05.2024 13:33

Animirani Garfield ponovno prinaša na dnevni kino-jedilnik priljubljena stripovska junaka: lenega oranžnega hišnega mačka Garfielda in ubogljivega, zvestega psa Odieja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dneg Animation

Njuna nova pustolovščina je posneta tako, da si jo morate obvezno ogledati v 3D!

Nova dogodivščina najbolj priljubljenega hišnega mačka na svetu je čudovito popotovanje v naravi z različnimi stili animacije, predvsem pa se ne boji prikazati svojih kosmatih hišnih ljubljenčkov čim bolj podrobno ob prehodih s svetlih in veselih barv na temnejše in nevarne tone, kjer to zahteva zahteva prizor. Z uporabo animacije stare šole liki v nekaterih prizorih popolnoma spremenijo obliko – če jih na primer dobijo po glavi, se sploščijo –, kar daje filmu sproščen in smešen pridih klasične slapstick komedije.

Dneg Animation

Scenarij je napisal večkrat nagrajeni David Reynolds (Reševanje malega Nema, Svet igrač), režisersko taktirko pa tu drži Mark Dindal (Mačke ne plešejo, Mali pišček). V izvirniku so likom posodili glasove Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Brett Goldstein in drugi, za domačo sinhronizacijo pa so nalogo prevzeli:

Rok Kunaver (Garfield), Jernej Kuntner (Vic), Primož Pirnat (Otto), Ajda Toman (Jinx), Robert Korošec (Jon), Tilen Artač (Roland), Gašper Markun (Nolan), Alenka Tetičković (Marge), Klemen Bunderla (Snickers), Ana Maria Mitić (Olivia) in Klemen Mauhler (Maurice).

Dneg Animation
Dneg Animation
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.