Govori se, da naj bi bila zaljubljena: Lepa odvetnica Johnnyja Deppa je zvezda najbolj neokusnega sojenja stoletja

D.Ži
20.05.2022 09:10

Vsi ti njuni objemi. Povsem jasno je, da lepa Camille Vasquez svojo slavno stranko brani kot levinja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zvezdniško sojenje stoletja, med Johnnyjem Deppom in njegovo nekdanjo ženo Amber Heard, je dobilo nepričakovano zvezdo - lepo odvetnico slavnega igralca. Ime ji je Camille Vasquez, oči svetovne javnosti pa so vanjo uprte zadnjih pet tednov, Deppovim oboževalcem je všeč  predvsem zaradi zelo odločnega nastopanja na sodišču.

Profimedia

Pravijo, da Camille Vasquez "ubija" z vprašanji, Amber Heard pa ji je večkrat uspelo vreči s tira. Je ostra, neposredna in osredotočena, Deppova odvetniška ekipa na spletu piše, da že dolgo niso videli koga, ki bi se tako goreče boril za njihovo stranko in pravico.

Profimedia

Lepa Camille je pozornost pritegnila s svojim videzom, a tudi z nekaj nežnimi objemi z Deppom. Zaradi tega so se pojavili sumi, da sta se Depp in Vasquez med sojenjem zbližala in zaljubila. "Na to nimam komentarja," je novinarjem povedala Vasquez in dodala, da bo o zadevi spregovorila po sodbi.

Profimedia

Camille Vasquez je odvetnica pri družbi Brown Rudnick. Glede na njeno biografijo na njihovi spletni strani je sodelavka iz okrožja Orange v Kaliforniji, kjer dela v njihovi skupini za sodne in arbitražne spore. "Trenutno se osredotoča na tožbe zaradi obrekovanja, ima tudi veliko izkušenj  v pogodbenih sporih, poslovnih odškodninah in tožbah v zvezi z zaposlitvijo," piše v biografiji.

Profimedia

Camille je spretna pri oblikovanju ofenzivnih in obrambnih strategij sodnih sporov za zasebne stranke, pravijo o njej. Ima tudi izkušnje s kriznim komuniciranjem. Preden se je pridružila družbi Brown Rudnick, je delala za nacionalno podjetje s sedežem v Los Angelesu. Po rodu je iz Kolumbije.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta