Strokovnjaki o Johnnyju Deppu: To je brez dvoma grd konec njegove izjemne kariere

D.Ži
11.11.2020 08:00

Igralčev odvetnik meni, da bo zvezdniku še na nagrobniku pisalo, da je tepel ženske, bil odvisnik in pijanec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Johnny Depp in Amber Heard. Kaotičen zakon je pokopal njuni igralski karieri. 
Reuters

Igralec Johnny Depp je na zahtevo produkcijske hiše zapustil filmsko franšizo Magične živali in to po tem, ko je izgubil tožbo proti britanskemu tabloidu, ki je objavil, da naj bi zvezdnik tepel svojo ženo. 57-letni Depp je sporočil, da so od njega zahtevali umik od priljubljene franšize, ki se ukvarja z domišljijskim svetom J.K. Rowling. Tam je igral čarodeja Grindelwalda.

Epa

Igralec je tabloid The Sun tožil zaradi klevet, saj trdi, da svoje žene Amber Heard ni tepel. Visoko sodišče v Londonu je lani razsodilo v korist tabloidu in dodalo, da je Depp ženo v petih letih zakona resnično zlorabljal. Igralec je vse skupaj v objavi na Instagramu označil za nerealno in sporočil, da se bo še naprej boril za resnico. Odvetnik Mark Stephens meni, da bi to lahko bil konec Deppove izjemne hollywoodske kariere, saj bo odslej znan le še kot igralec, ki tepe ženske, ki je pijanec in odvisnik. Poznavalci menijo, da je verjetnost za njegov nov hollywoodski preboj podobna tisti, da se bo nekoč povzpel na najvišji vrh sveta. Vsemu navkljub ima Depp še vedno veliko oboževalcev, ki nad njim ne bodo obupali tako zlahka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta