Je kaj narobe? Princ Harry naj bi se pred Meghan in težavami skrival v posebni sobi na skrivni lokaciji

D.Ži
24.05.2023 11:21

Ko si ubežniški britanski princ zaželi popolnega miru, se bojda umakne v zasebno hotelsko sobo ali luksuzni bungalov s strogo politiko spoštovanja zasebnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princ ima občasno vsega dovolj. Očitno tudi družinskih obveznosti.
Profimedia

V zadnjem času se je pojavilo več govoric o domnevnih težavah med princem Harryjem in njegovo ženo Meghan, zdaj pa so v javnost prišle še nenavadne podrobnosti o njunem skupnem življenju v Kaliforniji, kamor sta se umaknila pred kraljevskimi obveznostmi, ki bi ju sicer čakale na Otoku.

Profimedia

Po poročanju revije The Sun naj bi princ imel posebno skrivno sobo v luksuznem hotelu blizu svojega doma v Montecitu. Vanjo naj bi zmeraj prihajal sam. S kakšnim razlogom, ni znano. A to naj ne bi bilo vse, saj bojda princ, kadar si zaželi samote, občasno biva tudi v razkošnih losangeleških bungalovih. Dostopa do njega takrat naj ne bi imel skoraj nihče, niti družinski člani. Informacija o prinčevem "skrivnem zatočišču" se je pojavila po tem, ko zakonca ob peti obletnici poroke nista objavila niti ene skupne fotografije, kar je sicer bila njuna tradicija.

"Harry občasno ostane tam brez svoje žene Meghan, gre za nekakšne beg," so medijem povedali viri iz bližine razvpitega plemiškega para.

Profimedia

Na Harryjev skrivni prostor naj bi bila vezana stroga politika spoštovanja zasebnosti - gostom je prepovedano fotografiranje v notranjosti, ob prihodu objektive njihovih telefonov prelepijo z nalepkami. Tistim, ki je princa dovoljeno obiskati, je strogo prepovedani govoriti o tem, kaj so videli ali slišali v tem ekskluzivnem klubu. 

Profimedia

Tiskovni predstavnik prinčeve fundacije Archewell je nenavadne trditve sicer zanikal, viri iz Harryjeve bližine pa trdijo, da so njegova skrivališča dejstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta