(FOTO) Vojvodinja Meghan močno spremenila pričesko in način ličenja. Gre za skrito sporočilo kraljevi družini?

D.Ži
28.04.2023 12:17

Tik pred tastovim kronanjem je žena princa Harryja predstavila prenovljeno podobo, s katero naj bi se dokončno poslovila od britanskega dvora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Meghanin videz je danes bolj kalifornijski, pravijo strokovnjaki.
Profimedia

Vojvodinja Meghan se je pohvalila s spremembo imidža, natančneje z novo pričesko in bolj naravnim ličenjem, kar se nekaterim zdi pomembna, velika preobrazba v duhu prestižnega kalifornijskega Montecita, kjer živi z družino.

Profimedia

41-letna žena princa Harryja je novi videz pokazala v videu, v katerem je predstavila govor svoje prijateljice in fotografinje Misan Harriman na konferenci TED. Zdi se, da je vojvodinja opustila svojo običajno pričesko in temno senčilo ter se odločila za bolj naraven videz.

Profimedia

Njen zaščitni znak je bila včasih šik razmršena figa, ki jo je nosila celo na poroki s princem Harryjem leta 2018. Rada je imela tudi gladke fige z prečko na sredini glave, kar smo lahko videli med njeno južnoafriško turnejo s Harryjem leta 2019, na pogrebu kraljice Elizabete II. pa je nosila elegantno nizko speto figo.

Reuters

Njeni lasje so zdaj toplejšega odtenka, oboževalci in strokovnjaki pa menijo, da je stilska preobrazba posledica želje, da svoj britanski kraljevi slog spremeni v bolj minimalističnega in naravnega. Telegraphov lepotni urednik opisuje njen trenutni videz kot eleganten in močan, Meghanin vizažist Daniel Martin pa pravi, da je Meghan vedno oboževala minimalistično ličenje. Potem ko jo je naličil za poročni dan, je Daniel v intervjujih govoril o tem, kako rad poskrbi, da so njene pege vidne in koža popolna "Ima čudovito kožo, zato jo je bilo enostavno naličiti," je dejal Daniel v intervjuju za Grazio.

 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta