Karierna priložnost: Odkrijte svoj potencial in se pridružite ekipi Cetisovih strokovnjakov

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
23.02.2024 09:08

Preverite prosta delovna mesta v uglednem in mednarodno priznanem podjetju

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

CETIS je eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin, ki nudi potovalne, osebne in prometne dokumente ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov. Zaupajo nam vlade na štirih celinah.

Zaradi rasti obsega poslovanja ZAPOSLIMO

v Celju v uglednem in uspešnem mednarodnem podjetju z dolgoletno tradicijo.

V Skupini CETIS iščemo sposobne in zavzete sodelavce, strokovnjake različnih smeri. Ustvarjamo spodbudno delovno okolje za tiste, ki si želite izzivov ter priložnosti za osebno in strokovno rast v dinamičnem mednarodnem podjetju z več kot 200-letno tradicijo.

Prednosti dela v Skupini CETIS

Smo predani in zavzeti; odlikujejo nas zaupanje, partnerski odnos, inovativnost, odgovornost in profesionalnost.

Verjamemo, da so zadovoljni zaposleni pri svojem delu tudi najuspešnejši, zato smo ponosni na dobro organizacijsko klimo in visoko stopnjo zadovoljstva zaposlenih, ki ju redno merimo že vrsto let.

Veliko pozornosti posvečamo nenehnemu pridobivanju in izmenjavi znanj. Organiziramo raznovrstne dogodke za zaposlene, ki krepijo dobre odnose med sodelavci in pripomorejo k prijaznejšemu delovnemu okolju; posvečamo se tudi promociji zdravja na delovnem mestu. Odličnost vsako leto nagradimo s priznanjem Naj sodelavec, ki ga podelimo tistim sodelavcem, ki so najbolj strokovni, spoštovani, prijazni in delujejo skladno z našimi vrednotami. Ustvarjamo spodbudno delovno okolje za tiste, ki si želite izzivov ter priložnosti za osebno in strokovno rast. 

Če iščete priložnost za kariero v uglednem in uspešnem mednarodnem podjetju z dolgoletno tradicijo, je CETIS pravo mesto za vas.

Za več informacij o prostih delovnih mestih obiščite našo spletno stran ali pošljite elektronsko sporočilo na prijava@cetis.si.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.