Kje je bila med soočenjem Bidna in Trumpa bivša prva dama Melania Trump? Za možev morebitni novi mandat ima jasne pogoje

ZaB
29.06.2024 15:44

Vnovična predsedniška kandidatura ni edini pomemben dogodek pri Trumpovih letos.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zakonca Trump.
Reuters

Ni bilo težko opaziti, da je s prvega soočenja pred novembrskimi ameriškimi predsedniškimi volitvami Donald Trump z odra odkorakal sam, Melanie Trump ni bilo videti nikjer. Odsotnost bivše prve dame je bila očitna in to je šele začetek, pravijo dobro obveščeni.

Znano je, kako blizu sta si Slovenka Melania in sin Barron, ki ga ima s Trumpom. Fant, ki govori enako perfektno slovensko kot angleško, bo jeseni začel študirati v New Yorku, navaja portal Page Six, to pa pomeni, da ima Melania trenutno precej več načrtov s tem mestom kot pa z Washingtonom in Belo hišo ter obveznostmi, ki doletijo predsednikovo soprogo in jih je že opravljala, ko je bil Trump prvič na čelu ZDA.

Barron Trump bo študent.
Profimedia

V primeru ponovne izvolitve naj bi tokrat bilo precej drugače. Melanio skrbi, kako se bo njen in Trumpov sin znašel sam v velemestu, zato naj bi večino časa preživela v New Yorku z njim. Donald Trump naj bi bil na njene načrte že pristal. 

No, hudega mami in sinu v razkošnem newyorškem Trump Tower v lasti Donalda Trumpa ne bo.   

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta