(FOTO) Prav nič ni bila dobre volje: Prvič po razvpiti Trumpovi obsodbi se je pokazala Melania

D.Ži
07.06.2024 09:47

Ženo bivšega ameriškega predsednika le še redko vidimo v javnosti, tokrat se je pred domačo stolpnico pokazala vsa šik, a tudi opazno nerazpoložena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Melania in Barron prav dobro razpoložena ta dan nista bila.  
Profimedia

Donald Trump je pred tednom dni postal prvi predsednik ZDA, ki je bil obsojen za kaznivo dejanje. Newyorška porota ga je spoznala za krivega ponarejanja dokumentov v namene prikrivanje plačil za utišanje porno zvezdnice Stormy Daniels pred volitvami leta 2016, porota pa je nekdanjega predsednika ZDA spoznala za krivega v vseh 34 točkah.

Melanio so po dolgem času opazili pred znamenito Trumpovo stolpnico.  
Profimedia

Njegova družina o vsem skupaj molči, ženo Melanio Trump pa so zdaj po dolgem času v javnosti opazili v družbi njunega sina Barrona Trumpa.

Vsemu navkljub je bila Melania videti vrhunsko.  
Profimedia

Melania in Barron sta zapuščala hotel v New Yorku, fotografije pa kažejo, da nekdanja prva dama ni bila prav nič dobre volje. Ta nastop po kontroverzni novici o Donaldu Trumpu je pritegnil veliko medijske pozornosti, in medtem ko je Melania bila glavna tarča paparacev, se je 18-letnemu Barronu uspelo nekoliko izogniti kameram.

Ni ostalo neopaženo, da je Melania nosila pregrešno drago torbico Birkin.  
Profimedia

Donald in Melania sta se poročila januarja 2005, za poroko sta zapravila milijon dolarjev, rodil pa se jima je sin Barron.

Osebni stražarji so ji pomagali v avtomobil znositi kovčke znamke Louis Vuitton.
Profimedia

Zaradi številnih Trumpovih škandalov se marsikdo še vedno sprašuje, zakaj Slovenka še vztraja v zakonu z njim, pred kratkim so se sicer razširile govorice, da se Melania namerava ločiti od nekdanjega predsednika, ker naj bi se z možem pogovarjala o predporočni pogodbi še pred njegovim morebitnim drugim mandatom. A nihče ne komentira ničesar. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta