Leta 2021 bo vse drugače: Erotični sejem Venus v Berlinu, ki je letos odpovedan, bo po novem Venus Festival

Gregor Grosman Gregor Grosman
01.08.2020 14:43

Letošnji Venus bi bil 25. po vrsti, a jubilejno erotično dogajanje je prestavljeno za leto dni. Organizator je tako prepričan, da bo prihodnje leto mogoče izvesti dogodek, da je že pričel s prodajo vstopnic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Erotični sejem Venus v Berlinu je nazadnje potekal leta 2019.
Gregor Grosman

Letos so morali enega največjih erotičnih sejmov v Evropi, nemški Venus, zaradi pandemije koronavirusa odpovedati. Danes pa je organizator zagnal promocijsko kampanjo za sejem, ki ga načrtujejo izvesti med 21. in 24. oktobrom 2021 in javnosti predstavil, kako drugačno bo dogajanje v dvoranah sejmišča pod radijskim stolpom v Berlinu. 
"Erotika ostaja erotika, a na novo jo bomo zapakirali," je sporočil organizator sejma, ki ga bo preoblikoval v festival. V okviru novega dvoranskega koncepta izpostavljajo inovativno osvetlitev in dizajn prostora, prilagojena bo tudi zvočna podoba, za obiskovalce sejmišča pa bodo razvili digitalni sistem za nadzor gibanja. Želijo si, da bi gostje še več časa preživeli na sejmišču. Nič pa še znanega o tem, ali bodo morali obiskovalci (in nastopajoči) morda nositi zaščitne maske, kako bo urejeno z distanco med posamezniki in ali bodo veljali kakšni drugi ukrepi za preprečevanje okužb z novim koronavirusom. V minulih letih je bilo čez vikend namreč sejmišče praviloma nabito polno, pri želji, da bi se priljubljeni porno igralki čim bolj približali in naredili z njo kakšno fotografijo, pa je verjetno težko zahtevati socialno distanco.

Kako drugačen bo obisk Venus Festivala v prihodnosti, bo treba počakati do oktobra 2021.
Gregor Grosman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta