Nekaj je v njunem zakonu zelo narobe: Jennifer Lopez praznovala 55 let, a Ben Affleck na zabavo ni prišel

D.Ži
25.07.2024 11:38

Ko sta se leta 2022 slavna igralca poročila, je to bila ljubezenska zgodba leta. Dve leti kasneje postaja vse bolj jasno, da je njun zakon globoko v razsulu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi oboževalci se vse bolj obračajo proti J.Lo in ji očitajo pretirano samopromocijo in zlaganost.  
Profimedia

Ne glede na to, kako se je nekaj časa trudila utišati govorice, da je njen zakon v razsulu, vse bolj jasno postaja, da bo prej ali slej med medijsko najbolj oblegano hollywoodsko dvojico krepko počilo. Igralka in pevka Jennifer Lopez je te dni praznovala 55. rojstni dan. Na Instagramu je objavila dve fotografiji s praznovanja. Pokazala je torto in rože, nato pa se zahvalila oboževalcem.

Že zelo dolgo ju nismo videli skupaj, ko pa sta se pokazala, sta delovala opazno slabe volje.  
Profimedia

"Dobila sem rojstnodnevne čestitke z vsega sveta. Nasmejala sem se in potočila nekaj solz. Imam najboljše oboževalce na svetu, sploh ne morem razložiti, kako ganjeno in blagoslovljeno se počutim, da vas imam v svojem življenju. Najlepša hvala," je napisala igralka.

"Še vedno se počutim kot dekle, polno energije in poguma, da zavzamem svet, a hkrati nežno in krhko. Želim, da veste, da ste moje največje darilo. Ob moji družini in prijateljih ste bil vedno tukaj zame. V dobrih in slabih časih se lahko vedno zanesem na vas in vašo skrb, razumevanje, zvestobo in - kar je najpomembneje - vašo ljubezen," je dejal Lopez oboževalcem.

Konec tedna je praznovala v svoji vili v ameriškem letovišču Hamptons. Objavila je tudi fotografijo, na kateri nosi kopalke. "Ne morem verjeti, da imaš 55 let. Staraš se kot dobro vino," so ji v komentarjih zapisali oboževalci.

Zdi se, da je Ben Affleck zakona z latino divo sit.  
Profimedia

Lopez pa ni nikjer omenila svojega moža Bena Afflecka. Revija People piše, da se ni pojavil niti na njeni rojstnodnevni zabavi. Že nekaj časa se govori o ločitvi, a se par glede tega uradno še ni oglasil. Svojo megalomansko vilo na Beverly Hillsu sta nedavno dala v prodajo, kar je govorice še podkrepilo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta