Nekoč je bil najbolj seksi moški na svetu, ljubil številne slavne lepotice, danes pa na jahti uživa s 33 let mlajšo

D.Ži
15.06.2022 06:40

Richard Gere življenje uživa na polno. Te dni s svojo simpatično družino počitnikuje v Španiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Legendarni hollywoodski igralec Richard Gere se te dni nahaja v Španiji na počitnicah z ženo Alejandro Silva in dvema sinovoma, energije za morske radosti pa mu, sodeč po fotografijah, ne manjka niti v osmem življenjskem desetletju.

Profimedia

Paparaci so ovekovečili 72-letnega Richarda, ko je skakal z luksuzne jahte, se potapljal v morju, pa tudi med dirkanjem na vodnem skuterju. Na romantičnem sprehodu po plaži se mu je pozneje pridružila 33 let mlajša žena Alejandra. Zaljubljenca sta si izmenjala nekaj nežnosti in poljubov.

Fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

Nekdanji najbolj seksi moški na svetu in ljubljenec žensk je z Alejandro poročen od leta 2018, skupaj imata 4-letnega sina Aleksandra in 2-letnega sina, katerega imena javnosti še nista razkrila. Iz zakona z igralko Carey Lowell ima tudi 22-letnega sina Homerja, ona pa je v prvem zakonu postala mati 9-letnemu sinu Albertu.

Profimedia

Alejandrina družina je z Richardom povezana že vrsto let, a sta ljubezensko razmerje začela leta 2014, pred tem pa je ljubil številne lepotice.

Profimedia

V 70. letih je bil v zvezi z igralko Penelope Milford, nato pa se je znašel v naročju umetnice Sylvie Martins. Povezovali so ga s številnimi kolegicami, med drugim z Dawn Steel, Loree Rodkin, Barbro Streisand in številnimi drugimi, govorilo pa se je, da je imel aferi s Priscillo Presley in Kim Basinger.

Profimedia

Med letoma 1991 in 1995 je bil poročen s supermanekenko Cindy Crawford, novembra 2002 pa se je poročil z manekenko Carey Lowell. Par je spočel sina Homerja Jamesa, leta 2013 pa sta se po 11 letih zakona ločila. V začetku aprila 2018 je Gere pred oltar peljal 33-letno špansko aktivistko Alejandro, nekaj mesecev pozneje pa sta sporočila, da pričakujeta prvega otroka.

Profimedia

Alejandra je hči Ignacia Silve, poslovneža in nekdanjega podpredsednika španskega nogometnega kluba Real Madrid. Spoznala sta se, ko se je ločila od svojega moža, geologa Govinda Friedlanda, sicer sina ameriškega rudarskega magnata Roberta Friendlanda.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta