Noče ga več pri svojih poslih: Vojvodinja Meghan se je odločila milijone služiti brez Harryja

D.Ži
14.07.2023 10:41

Prav nič ne gre po načrtih, zato se je nekdanja igralka odločila stvari vzeti v svoje roke. Ocenila je, da lahko s samostojno kariero obrne več denarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vojvodinja Meghan si želi postati močna hollywoodska igralka.
Profimedia

Napetosti v zakonu se očitno stopnjujejo. Po zadnjih informacijah dobro obveščenih virov in pisanju tujih medijev želi vojvodinja Meghan na svojih prihajajočih projektih delati sama, brez princa Harryja.

Profimedia

Zdi se, da ga to sploh ne moti, saj naj bi jo podpiral pri tem, ko se je odločila zapustiti njuno skupno znamko in delati na solo projektih. Zaradi premetene poteze bi lahko nekdanja igralka zaslužila na milijone dolarjev, nov prihodek ji bo prišel zelo prav, potem ko je Spotify pred kratkim odpovedal njuno pogodbo, vredno krepkih 20 milijonov dolarjev. Menda jo je prav ta nepričakovani udarec spodbudil, da se je umaknila in ustanovila lastno znamko ter zagnala solo kariero.

Profimedia

Ob tem je Meghan pred kratkim podpisala pogodbo s prestižno hollywoodsko agencijo za iskanje talentov William Morris Endeavour, ki zastopa velike zvezde, vključno z Dwaynom Johnsonom, Adele in Sereno Williams.

"Meghan meni, da bo bolj uspešna, če si bo vzela več časa za delo na projektih brez Harryja. Čeprav ji je on vselej v veliko oporo," je za revijo Bella povedal vir iz bližine razvpitega para. Meghan naj bi si želela postati močna igralka v Hollywoodu.

Profimedia

Medtem so se pojavile informacije, da naj bi podpisala pogodbo s francosko modno hišo Dior, iz česar potem ni nastalo nič, njen blog "The Tig" pa bi lahko spet zaživel, šest let po tem, ko ga je zaradi poroke s princem morala ukiniti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta