Nova ljubezen? Po razhodu s Kajo Flisar naj bi v življenje Mirka Mayerja vstopila nova čedna dama ...

Za.B.
04.09.2024 11:21

Prav mogoče je, da je novo leto prineslo tudi novo ljubezen, čeprav njuno poznanstvo traja že iz časov njegovega urednikovanja na Planet TV.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kaja Flisar in Mirko Mayer sta se razšla že lani.  
Sandi Fiser

Kar veliko se je pred meseci pisalo o tem, da sta se zasebno razšla nekdanji urednik in novinar Mirko Mayer in novinarka Kaja Flisar, ki imata skupaj triletnega sina Maksa. Njuna zveza se je končala že lansko poletje, javnost pa je za razhod izvedela šele ob koncu leta. Zaroka je bila razdrta, Kaja se je odselila iz družinske hiše, o koncu razmerja nihče od njiju ni razpravljal v medijih ali na družbenih omrežjih. A nove novice vendarle prihajajo in tokrat so zelo pozitivne.

Zdi se, da je Mirko Mayer našel novo ljubezen.
Blaž Vatovec

Ko piše revija Lady, naj bi v Mayerjevo življenje vstopila čedna mlada dama, s katero sta bila v času njegovega urednikovanja na Planet TV sodelavca. Skupaj sta se udeležila tudi koncerta britanske zvezdnice Adele v Münchnu, kjer je med gosti bilo veliko tudi znanih slovenskih obrazov.  

Kdo je ta ženska, ki je še lani študirala na magistrski stopnji, pa si preberite v novi Lady.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta