Oboževalci zelo zaskrbljeni: Petar Grašo pristal na infuziji. Zdaj je znano, kakšno je njegovo stanje

D.Ži
05.08.2022 05:00

Priljubljeni hrvaški glasbnik si je v najbolj vročem delu leta na ramena očitno naložil preveliko breme, telo se je uprlo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Oboževalci, in tudi v Sloveniji jih ne manjka, so zelo zaskrbljeni. Novice, da je priljubljeni hrvaški glasbeni zvezdnik Petar Grašo potreboval zdravniško pomoč, vsekakor niso bile prijetne, a se zadeva dobro razpleta. Zdaj je znano, da je prejel infuzijo, nato pa se odločil izpeljati koncert v Sarajevu, kjer ga je z glasnim aplavzom pozdravila velika množica.

Grašo je pred nekaj dnevi prejel vitaminsko injekcijo, saj mu je zaradi natrpanega urnika in vrtoglavo hitrega tema padla odpornost. Kmalu zatem je zaskrbljene oboževalce pomiril z besedami, da se počuti dobro, piše Index.hr.

"Kot vidite, ni infuzije, ni bolnišnice, bolje mi je kot kadarkoli! Sem živ, zdrav in pripravljen na fenomenalen prihajajoči teden," je sporočil Grašo ob posnetku igranja košarke in napovedi prihajajočih koncertov.

Poleg Sarajeva naj bi Grašo v prihodnjih dneh koncertiral še v Kotorju in Pulju.

Pevec je pred kratkim postal očka punčke Albe, ki jo je dobil s Hano Huljić. Pevka bi morala roditi 23. julija, a je otrok na svet prišel prej. Deklica je prispela s carskim rezom. Hana je v porodnišnico prišla zjutraj, popoldne pa rodila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta