Mali čudež: Ko je izgubila nerojenega sina, so oboževalci jokali z njo. Zdaj je zvezdnica sporočila veselo novico

D.Ži
04.08.2022 09:26

In vendar se ji je nasmehnila sreča. Ko je že mislila, da ne bo nikoli več noseča, je Chrissy Teigen pokazala svoj naraščajoči trebušček.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Dobro kaže. Manekenka Chrissy Teigen pričakuje svojega tretjega otroka z glasbenikom Johnom Legendom. In to skoraj dve leti po tem, ko je izgubila še nerojenega sina Jacka. Težko izkušnjo je takrat zelo iskreno delila s svojimi spletnimi sledilci. Novico o nosečnosti je potrdila na Instagramu.

"Zadnje leto je bilo polno mešanih čustev, a veselje je spet napolnilo naš dom in naša srca. Do zdaj sem si govorila: 'Dobro, če bo danes otrok zdrav, bom objavila.' In potem mi je odleglo, ko sem zaslišala srčni utrip. Zaenkrat je vse popolno in lepo. Polna sem upanja, počutim se čudovito. Težko je bilo to novico zadržati zase," je Chrissy zapisala na Instagramu ob fotografiji, na kateri vidimo tudi njen nosečniški trebušček.

Sledilci so ji v komentarjih čestitali in zapisali, da so zelo veseli zanjo in moža.

Septembra 2020 je Chrissy objavila, da je izgubila nerojenega sina Jacka. Z možem je takrat zanosila po naravni poti, hčerko Luno in sina Milesa pa je dobila s pomočjo IVF zdravljenja. "Tako rada sem noseča in žalostna sem, da ne bom nikoli več," je povedala tri mesece po spontanem splavu.

Februarja letos je žena Johna Legenda na Instagramu objavila fotografijo zdravil, ki so ji jih vbrizgavali med postopkom in vitro oploditve. Nakazala je, da upa na drugega otroka. "Here we go again," je zapisala in dodala emotikon maternice. Torej ... Gremo znova.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta