Vroče govorice: Petar Grašo in Danijela nista več par, se je on zaljubil v to čedno Slovenko?

D.Ži
12.05.2021 09:12
Hrvaška estradna ljubezenska pravljica se je končala, nekateri pa so prepričani, da je pevec novo ljubezen našel pri sosedih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena najbolj znanih ljubezenskih zgodb na hrvaški estradni sceni je po četrt stoletja razpadla, prah, ki sta ga s svojo odločitvijo dvignila Petar Grašo in Danijela Martinović, pa se še ni povsem polegel. Povsem presenetljiva novica sicer ni bila, saj je skozi leta bilo večkrat slišati, da med njima vlada le še bolj ali manj prijateljski odnos. Da sta se razšla tudi uradno, je preko svoje tiskovne predstavnice potrdil Grašo sam. "Res je, da Danijela in Petar zadnje mesece živita na različnih naslovih, tako zaradi poslovnih projektov kot zaradi določenih osebnih razlogov," je dejala. Že dolgo ju nismo videli skupaj, tudi fotografij, na katerih bi pozirala skupaj, na njunih spletnih profilih skoraj ne najdemo.  

Profimedia

Glede na to, kako skrivnostna ostajata nekdanja partnerja, je ugibanj in govoric seveda veliko in najbolj zanimiva je tista, da se je pevec morda zapletel s čedno Slovenko. Žurnal24 piše, da naj bi Petra opazili s Sonjo Erčulj, vinsko strokovnjakinjo, ki dela za prleško vinsko družino Puklavec. Skupaj naj bi ju opazili v njeni domači občini Dobrepolje.

Atraktivna Sonja Erčulj (levo) odgovarja, da s Petrom Grašom sodeluje zgolj poslovno.
Slavko Podbrežnik

Tisti, ki Grašovo pot spremljajo podrobneje, vedo, da je pevec velik ljubitelj slovenskih vinorodnih okolišev in da je že večkrat tako zasebno kot tudi poslovno obiskal nekaj znanih štajerskih vinotočev, kjer je tudi nastopil v okviru praznovanj zasebne narave. Erčuljeva se je vmes že odzvala in povedala, da z zvezdnikom sodeluje zgolj poslovno, zasebno pa nista povezana.

Optimizem oboževalcev slavnega para podžiga podatek, da je Daniela pred dnevi izdala novo pesem z naslovom Ljubav ne odustaje. Ljubezen se ne preda. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta