Povezan pametni dom, ki vas bo navdušil

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.08.2024 14:44

V svetu, kjer tehnologija hitro napreduje, postaja povezan pametni dom vedno bolj nepogrešljiv del našega vsakdana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ne gre več le za posamezne naprave, ampak za popoln ekosistem, ki deluje usklajeno in vam omogoča, da svoj dom upravljate enostavno, intuitivno in predvsem učinkovito. Samsung z novo Galaxy Z serijo in inovativnimi gospodinjskimi napravami prinaša revolucijo v vaš vsakdanjik, ki vas bo zagotovo navdušila.

Srce vašega pametnega doma

Začnimo s prepogibnima telefonoma Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6, ki nista zgolj pametna telefona, ampak pravi upravljalni središči vašega pametnega doma. S funkcijo SmartThings, ki je integrirana v Galaxy Z serijo, lahko upravljate vse svoje naprave kar s svojim telefonom – od svetil in klimatskih naprav do pralnih strojev in hladilnikov. S samo nekaj dotiki lahko prilagodite nastavitev temperature, preverite stanje perila ali zaženete robotski sesalnik, vse to pa s pomočjo napredne umetne inteligence, ki optimizira vsak vaš ukaz.

Arhiv Naročnika

Galaxy Z Fold6 s svojim velikim zaslonom in možnostjo deljenega zaslona omogoča enostavno večopravilnost. Hkrati lahko spremljate status vaših naprav v aplikaciji SmartThings in brskate po spletu ter gledate vašo priljubljeno serijo.

Pametne gospodinjske naprave za vsakdanje udobje

Samsung ponudba pametnih gospodinjskih naprav, združljivih s SmartThings, poskrbi, da je vsakodnevno življenje enostavnejše in bolj udobno. Pralni stroj z umetno inteligenco prepozna vrsto tkanine in stopnjo umazanosti ter samodejno izbere optimalen cikel pranja, kar pomeni, da bodo vaša oblačila vedno popolnoma čista, vi pa boste prihranili čas in energijo.

Arhiv Naročnika

Pokončni brezžični sesalnik Bespoke Jet AI je popoln primer, kako se inovativna tehnologija sreča z vrhunskim dizajnom. Ne samo, da se ponaša z izjemno močjo sesanja, ampak tudi samodejno prepozna površine in prilagodi moč čiščenja. S tem vam omogoča brezskrbno čiščenje vseh vrst tal, da se vi lahko čim prej posvetite svojim hobijem.

Arhiv Naročnika

Bespoke Jet AI ni le funkcionalno napreden, ampak tudi izjemno privlačen na pogled. Njegov sodoben dizajn in elegantne linije so oblikovane tako, da se sesalnik harmonično vključi v vsak prostor, od klasičnih do modernih interierjev.

Njegova estetika je dokaz, da Samsung razume, da so sodobni potrošniki enako osredotočeni na funkcionalnost kot na oblikovanje.

Za popolno izkušnjo v vašem domu poskrbi tudi pametni hladilnik

Samsung RB6000D hladilnik z zamrzovalnikom spodaj ima napredni inverterski kompresor z umetno inteligenco, s katerim je poraba energije zmanjšana. Ta kompresor deluje tišje in učinkoviteje, kar pomeni manj hrupa in nižje račune za elektriko.

Arhiv Naročnika

S pomočjo aplikacije SmartThings Energy lahko hladilnik povežete z omrežjem Wi-Fi in ga upravljate preko pametnega telefona. Spremljajte dnevno, tedensko in mesečno porabo energije ter optimizirajte delovanje hladilnika glede na svoje navade. Funkcija vam omogoča proaktivno varčevanje z energijo in prilagajanje delovanja hladilnika glede na uporabo in okolico.

Hladilnik, ki zagotavlja svežino dlje časa, deluje s tehnologijo hlajenja z vseh strani. Ta funkcionalnost omogoča enakomerno hlajenje celotnega notranjega prostora hladilnika, saj hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob, ki zagotavljajo stalno temperaturo.

Vse na enem mestu s SmartThings

Skrbno povezan dom postane resničnost z aplikacijo SmartThings. Ta vam omogoča centralizirano upravljanje vseh vaših naprav – ne glede na to, kje ste. Preko telefona lahko nadzirate in optimizirate porabo energije, prejemate obvestila o delovanju naprav in celo avtomatizirate različne procese, kar še dodatno poenostavi vaše življenje.

Z Galaxy Z serijo pa imate popoln nadzor dobesedno na dosegu roke – od odklepanja vrat do prilagajanja osvetlitve in nadzora nad gospodinjskimi aparati.

Shutterstock

Povezan pametni dom ni le priročen, ampak tudi učinkovit in prilagojen vašim potrebam. Z enim dotikom na zaslonu Galaxy Z Fold6 ali Galaxy Z Flip6 lahko poskrbite, da bo vaše bivanje udobnejše, bolj varno in polno novih izkušenj. Vstopite v prihodnost že danes in ustvarite pametni dom, ki vas bo resnično navdušil.

Brezskrbnost za prihodnost

V prihodnjih letih se lahko zgodi marsikaj, a z napravami Samsung imate eno skrb manj. Izbrani modeli bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov so zdaj na voljo z razširjeno garancijo, ki vam zagotavlja mir in zanesljivost dolgo po tem, ko ste jih prinesli domov.

Za nekatere modele Samsung hladilnikov, pralnih in sušilnih strojev ter kombiniranih pralno-sušilnih strojev vam ponujamo 5-letno garancijo. To vključuje 2 leti standardne garancije in dodatna 3 leta komercialne garancije. Prav tako velja 3-letna garancija za določene modele Samsung sesalnikov. Garancija vključuje 2 leti standardne garancije in 1 leto dodatne komercialne garancije.

Arhiv Naročnika
Več informacij o Samsung gospodinjskih aparatih in dodatni garanciji najdete tukaj.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.