Predrzni ljubimec: Nogometni zvezdnik je ženo in ljubico prevaral s tretjo žensko. Koliko otrok sploh ima?

D.Ži
23.01.2024 11:25

Precej tesno postaja v ljubezenskem štirikotniku, v katerem se je znašel nogometaš kluba Manchester City.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kyle Walker se je znašel sredi ljubezenskega štirikotnika. 
Profimedia

Kakšna drama. Zvezdnik Manchester Cityja Kyle Walker je svojo ženo Annie Kilner in ljubico Lauryn Goodman prevaral s tretjo žensko, piše The Sun. Nogometaš je neimenovano manekenko spoznal v klubu v začetku leta 2019, štiri mesece preden se je za kratek čas ločil od žene in pred razmerjem z Goodman. 

Kyle Walker ima z ženo tri otroke, zdaj pričakujeta še četrtega.
Profimedia

Zveza z manekenko je trajala do septembra 2021, par naj bi po poročanju britanskega tabloida celo razmišljal o otrocih. Walker ima z ženo tri otroke, zdaj pričakujeta še četrtega, Goodman pa ima dva otroka, triletnega sina in petmesečno hčerko. Identiteta manekenke, s katero je bil med letoma 2019 in 2021, javnosti še ni znana.

Annie Kilner je trenutno noseča. 
Profimedia

Goodman je Walkerju očitala, da živi dvojno življenje, želela je, da prizna svoje otroke, ki jih vzgaja. Zato je njegova ljubica ženi prinesla rezultate testa DNK, ki je potrdil nogometaševo nezvestobo, vse skupaj pa je pripeljalo do njegove selitve iz družinskega doma.

Lauryn Goodman je nogometaševi ženi prinesla kar rezultate DNK testiranja.  
Profimedia

Kilner je iskala dokaze za to, kar je trdila Goodman, zato ji je pokazala test DNK. "Bila je hladna in mirna, ker je sumila, da je Kyle oče," je dejala Goodman, za katero prijatelji pravijo, da sicer ni uničevalka zakonov. "Veliko vsega je, s čimer se zdaj spopada, tudi z vzgojo otrok brez očeta. Nič ni storila narobe," pravi njena prijateljica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta