(FOTO) Ste vedeli, da ima Cristiano Ronaldo starejšega brata, ki se je boril z odvisnostjo od alkohola in mamil?

D.Ži
08.11.2023 10:18

Kljub svetovni slavi je portugalski nogometni zvezdnik ostal tesno povezan z bratom in sestrama, ki še vedno živijo v njegovi domovini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cristiano Ronaldo trenutno igra za klub Al Nassr v Savdski Arabiji. 
Profimedia

Nogometaš Cristiano Ronaldo ima starejšega brata, za katerega verjetno marsikdo sploh še ni slišal. Skrivnostni Hugo Aveiro se je te dni znašel v središču pozornosti zaradi razkošnega praznovanja svoje 25. obletnice poroke na Madeiri.

48-letni Hugo in njegova žena Rubina sta obletnico praznovala na slovesnem obredu v cerkvi v Funchalu, kjer sta obnovila poročne zaobljube. Posnetek s slovesnosti je bil objavljen na Instagramu. Rubina je nosila poročno obleko z globokim izrezom, Hugo pa sivo obleko.

Cristiano se na slovesnosti ni pojavil, je pa bratu in svakinji čestital v video sporočilu. Na praznovanju je bila Cristianova sestra Elma, ki ji na Instagramu sledi več kot 600 tisoč ljudi. Delila je posnetek z družinskega praznovanja.

Ronaldo s svojim bratom in sestrama, ki še vedno živijo na Portugalskem, ostaja povezan. Hugo vodi Ronaldov muzej, Ronaldo pa je boter Hugovemu sinu. Hugo se je nekaj časa boril z odvisnostjo od alkohola in mamil, Ronaldo pa mu je pomagal, da se je streznil. Plačal mu je tudi rehabilitacijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta