(PRO&CONTRA) Sta Raiven in Veronika dobra izbira

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Enim se Veronika zdi preveč strateška, drugim premalo evrovizijska. Kakšen bo domet nove slovenske evrovizijske drznosti?
Enim se Veronika zdi preveč strateška, drugim premalo evrovizijska. Kakšen bo domet nove slovenske evrovizijske drznosti?
Tjaša Barbo
Neki zategli in konservativnejšim bralcem laskajoč komentator je zadnjič namignil, da "temna elektronika" ni nekaj, kar bi predstavljalo Slovenijo, in da bi ljudje, če bi imeli možnost, zagotovo izbrali kaj bolj "normalnega". Toksična beseda, ki uničuje napredek in ustvarjalnost, sploh ko si nekdo drzne določati, kaj normalnost je.

Naši odločevalci potrebujejo predvsem več samozavesti pri odločitvi o tem, kaj sploh hoče Slovenija s svojimi komadi na Evrosongu doseči. Promovirati prodorne mlade izvajalce? Širiti slovenski jezik in kulturo? Opozarjati na globalne politične in družbene probleme? Zabavati? Zgražati? Šokirati? Ali pa tisto najbolj klasično – predstaviti dober komad, ki bo šel v uho ne glede na jezikovne omejitve?
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta