Priljubljena mariborska TV in radijska voditeljica po 20 letih dala odpoved. Kaj je razlog?

D.Ži
04.01.2024 11:10

Veronika K. Žajdela se je podala novim izzivom naproti, navdih za novo ustvarjalnost je našla na spletu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matej Korošec, Katja Treer, Veronika K. Žajdela in Andrej Geržina so nekaj časa skupaj gledalce TV Slovenija prebujali iz mariborskega studia. 
Mediaspeed

Čas za nove izzive. Tako je očitno sklenila Veronika K. Žajdela in se podala na novo karierno pot, mnogi poslušalci Radia Si pa jo bodo zagotovo zelo pogrešali. Za slovo od radijskega mikrofona se je odločila po dveh desetletjih. 

Nekoč je bila del ekipe Radia 1, nazadnje smo jo lahko poslušali na valovih Radia Si, gledali pa smo jo tudi v mariborskem studiu nacionalkine oddaje Dobro jutro.

"Šla sem, ker sem našla nove izzive na YouTubu, ki mi predstavlja zares velik izziv, saj vse naredim sama. Najdem zgodbo, posnamem, montiram, postavim sceno ... To zahteva čas. Med konci tedna sem delala na radiu, med tednom na televiziji za oddajo Dobro jutro, a spoznala sem, da dlje kot sem na YouTubu, bolj mi je v veselje, zato bi mu rada posvetila več časa," je svoj odhod pojasnila za Žurnal24. Pravi, da je po dvajsetih letih dela za radio in televizijo čutila, da nekaj mora spremeniti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta