(AVDICIJA) DH Fashion in Večer iščeta modele za modni spektakel: Dobrodošli vseh oblik, barv, starosti in zgodb

D.Ži
02.09.2023 13:28

Povsem jasno je, kaj bo modni vrhunec tega leta. 30. septembra bodo zažarele luči spektakularnega modnega šova, s katerim bosta oblikovalec David Hojnik in znamka DH Fashion proslavila 10 let uspešne zgodbe. Boste zraven?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dh Fashion

Časnik Večer vam v sodelovanju s slovensko modno znamko DH fashion ponuja enkratno priložnost. Postanite eden od novih obrazov, ki bodo na modni pisti predstavili novo kolekcijo na edinstvenem modnem spektaklu DAVID by DH fashion.

Večer in ekipa DH fashion na široko odpirata modna vrata in ponujata priložnost modelom »vseh oblik, barv, starosti in zgodb«. Močne značaje s karizmo, ki ukradejo pogled in ustavijo dih.

Se vidite kot del neponovljivega modnega spektakla? Svojo prijavo lahko oddate TUKAJ. 

Ne zamudite edinstvene priložnosti, da zablestite in oživite svoj skriti talent. Modele bomo izbrali na veliki avdiciji, ki bo potekala sredi septembra v Mariboru. Morda se na skrivnostnem dogodku, polnem presenečenj, ravno vi sprehodite po modni pisti v novi kreaciji DH fashion.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta