David za zgodovino: Ob 10. obletnici DH Fashion prihaja skrivnostni modni spektakel, ki nam bo vzel dih

Denis Živčec Denis Živčec
20.06.2023 12:15

Na skrivni lokaciji, a v mestu, v katerem se je modna zgodba o uspehu začela, bodo 30. septembra zažarele luči ekskluzivnega dogodka, ki bo hkrati zgodba o pogumu, preporodu in viziji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tibor Golob

Davidi pogosto gredo v zgodovino. Tisočletne knjige govorijo o veličastnem kralju Davidu, ki je osvajal nebeško kraljestvo. V umetnosti je David podoba lepote, tako brezčasne in prefinjene, da se zdi, kot bi Michelangelo s svojim čarobnim dotikom kamen obudil v življenje in ga napolnil z nežnostjo glasbe. V Sloveniji je David ime, ki ga povezujemo z modo, vrhunskim slogom, brezkompromisno zavezanostjo kakovosti, eleganci, dobremu okusu in individualnosti. Že desetletje. Davidi stvari zmeraj počnejo po svoje. In v velikem slogu. Da, prihaja dogodek za zgodovino. Poln dražljive skrivnostnosti. Na koledarju obkrožite 30. september, ki bo vse prej kot običajna sobota. 

"DAVID by DH FASHION" predstavlja edinstveni modni spektakel ob deseti obletnici navdihujočega ustvarjanja slovenske modne znamke DH FASHION, za katero je kreativna sila cenjeni modni umetnik David Hojnik. Tisti, katerega kose najdete v Atelierju v mariborski Ulici 10. oktobra. 

Marko Pigac/pigac.si

Na zaenkrat še skrivni lokaciji, a v mestu, v katerem se je modna zgodba o uspehu začela, se bodo srečali preplet zgodovine in prepoznaven slog, prežet z ustvarjalnostjo, napredkom in vizijo prihodnosti, vse to zajeto v novi, brezčasni kolekciji DAVID, ki predstavlja zgodbo o neusahljivem pogumu hebrejskih korenin, preporodu ikoničnih umetnin renesanse in vizionarskem pogledu v neznano prihodnost. Še pred dogodkom se bo odvila vznemirljiva modna avdicija. Ekipa DH Fashion na široko odpira vrata in išče modele "vseh oblik, barv in zgodb". Močne značaje s karizmo, ki ukrade pogled in ustavi dih. Več o castingu, ki bo potekal v sodelovanju z medijsko hišo Večer, bo znanega v kratkem. Morda se v kateri od njihovih kreacij sprehodite prav vi.  

Skrivnostni večer poln presenečenj predstavlja retrospektivo desetletnega ustvarjanja in mnogih dosedanjih navdihujočih sodelovanj, predstavljenih v popolnoma novi luči. V mistični atmosferi bodo s številnimi še ne razkritimi nastopajočimi goste popeljali v večer poln presenečenj in nepozabno modno doživetje. Vstopnice za ekskluzivni dogodek si lahko zagotovite TUKAJ. Se bo odprlo modno nebeško kraljestvo? Bo kamen obujen v življenje? Ko govorimo o Davidih, se prav nič ne zdi nemogoče. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta