Taylor Swift podira rekorde, tokrat na Spotifyju

STA, Gr.G.
01.11.2023 08:20

Pevka se je zaradi spora s svojo nekdanjo glasbeno založbo odločila, da bo ponovno posnela svoje stare albume in s tem prosto razpolagala s pravicami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Spletna glasbena platforma Spotify je objavila, da je album Taylor Swift postal največkrat predvajani album v enem dnevu letos.
Reuters

Taylor Swift še naprej piše zgodovino pop glasbe. Spletna glasbena platforma Spotify je nedavno objavila, da je njen ponovno izdani glasbeni album, tokrat poimenovan 1989 - Taylor's Version, postal največkrat predvajani album v enem dnevu letos, je poročala nemška tiskovna agencija dpa. Pevka je tudi postavila rekord za največje število predvajanj določenega umetnika v enem dnevu na 15 let stari spletni glasbeni platformi Spotify.

Slavne in nesramno bogate: Rihanna, Taylor Swift, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Madonna, Beyonce in Reese Witherspoon

Nova izdaja albuma, ki je prvotno izšel leta 2014, vključuje uspešnico Shake It Off. Izvirni album so v ZDA prodali v devetih milijonih izvodov. Swift je zanj tudi dobila grammyja za album leta. Nova različica albuma ima 13 skladb, ki so bile objavljena že na prvotnem albumu, in pet doslej neobjavljenih skladb.

Taylor Swift se je zaradi spora s svojo nekdanjo glasbeno založbo odločila, da bo ponovno posnela svoje stare albume in s tem prosto razpolagala s pravicami.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta