Tekmovalka slovenskega Masterchefa spregovorila o družinski tragediji: "To je zelo velika luknja v mojem srcu"

D.Ži
09.06.2024 14:37

Širok, žareč nasmeh, a za njim se se skriva tudi globoka žalost. Simpatična Lidija Subašić je za Lady z mamo odprla srce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lidija Subašić v oddaji navdušuje s svojo naravnostjo in prijaznostjo. 
Pop Tv

Iz tedna v teden nas v oddaji Masterchef Slovenija navdušuje s svojim kuharskim talentom, pa tudi iskrivim, širokim nasmehom. A za njim se skriva tudi veliko bolečine.  Lidija Subašić in njena mama Jagoda sta zdaj za Lady spregovorili tudi o tragičnem dogodku, ki ju je še bolj povezal. 

"Meni je bilo na začetku šova zelo pomembno, da se predstavim taka, kot sem. Ko se je šov začel predvajati, so mi vsi moji najbližji rekli: ‘Lidija, to si ti, ista si, kot si v resničnem življenju!" pravi simpatična Ljubljančanka.

A kaj se je zgodilo takega, da jo je tako močno zaznamovalo? Pred petimi leti je Lidija izgubila očeta, Jagoda moža. "Od samega začetka smo bili zelo povezana družina, iz tistega šoka pa je nastala vez, ki jo imava še danes," je povedala mama. "Moja logika, gledano z vidika otroka, je: imaš dva starša, in ko enega izgubiš, je konec in veš, da boš nekoč izgubil še drugega, ker tak je cikel življenja. Moja mami pa je ostala brez življenjskega partnerja, kar je po mojem huje, kot če izgubiš očeta. Je pa to zelo velika luknja v mojem srcu. Bila je ljubezen in zato, ko se spomnim na očija, so zraven vedno prisotni smeh, radost in sreča. Jaz vem, da je on dal vse zame. Z mami, ki je po duši mladostna in je od vseh nas bolj zabavna, se zaradi vsega nekako še bolj najdeva in dopolnjujeva. In zato je najin odnos prej prijateljski kot pa odnos med mamo in hčerjo," je Lidija povedala za Lady. 

Lidija pravi, da je mama tista oseba, na katero se najprej obrne. "Rada jo vprašam za nasvet, čeprav začenjam malo filtrirati, kaj vprašati, ker vseeno nočem, da jo kdaj preveč skrbi. Morda je bila očetova smrt tudi neki mejnik, da veliko stvari raje predelam sama. Ampak, ja, kadar potrebujem pomoč ali nasvet, rade volje vprašam mami," pripoveduje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta