Timi Zajc zaljubljen v bivšo ženo svojega reprezentančnega kolega. Da, poznate jo ...

D.Ži
07.03.2023 10:23

Kar se je govorilo že nekaj časa, je uradno potrditev dobilo z objavo skupne fotografije na instagramu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Timiju Zajcu se sreča trenutno nasmiha na vseh področjih. 
Reuters

Na svetovnem prvenstvu v Planici niso v zraku bili samo naši odlični smučarski skakalci. Bila je tudi ljubezen. No, že kar nekaj časa je. 

Še dobro se spomnimo, kako je slovensko javnost konec lanskega leta presenetila novica, da se skakalec Jurij Tepeš in Nuša Rakovec ločujeta. Poročena sta bila tri leta. Ničesar ni skrival ali zavijal v celofan.

Nuša Rakovec, ko je še bila poročena z Jurijem Tepešem.  
Profimedia

"Nekateri že veste, nekaj pa vas bo tole slišalo prvič. Dolgo sem odlašal, vendar menim, da je danes prišel čas. Z Nušo, zdaj že nekdanjo ženo, sva se uradno razšla," je takrat razkril vrhunski športnik. Zdaj postaja jasno, da je ona medtem že našla novo srečo v ljubezni, spet v skakalskih krogih. Kar se je že nekaj časa govorilo, je zdaj na družbenih omrežjih dobilo tudi uradno potrditev. Mnoge je presenetila fotografija Nuše Rakovec v objemu dvakratnega svetovnega prvaka Timija Zajca. "Nepozabno prvenstvo," je v storyju zapisal Timi, Nuša pa ga je na fotografiji nežno poljubila na lice. Nepozabno očitno v vseh pogledih.

Epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta