Hladen tuš za Pirkoviča: Helena Blagne mu je sredi oddaje namenila pikro opazko

D.Ži
07.03.2023 09:44

Ena naših najbolj priljubljenih pevk je gostovala v Areni, posvečeni ženskam. In stavek voditelja jo je opazno vznejevoljil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Helena Blagne ni bila prav nič navdušena, da se voditelju ni zdelo vredno plačati za branje njenega intervjuja. 
Profimedia

Mednarodni dan žensk je pred vrati in TV Slovenija je pripravila oddajo Arena, v kateri je Igor Pirkovič gostil tri znane Slovenke - poslanko SDS Evo Irgl, pevko Heleno Blagne in voditeljico Valentino Plaskan. Beseda je tekla o ženskah v sodobnem svetu, usklajevanju obveznosti z družbeno pričakovanimi vlogami, njihovih karierah, tudi o materinstvu, že na začetku pa je Helena Blagne oddajo duhovito začinila z opazko na račun voditelja, ki ga je med vrsticami označila za skopuškega. Pirkovič je namreč citiral njeno izjavo iz intervjuja za revijo Onaplus, a kmalu dodal, da nadaljevanja članka ni prebral, ker je plačljiv. Malce razočarana pevka se je ob tem začudeno namuznila in rekla: "A tako, ste malo Gorenjca ..." 

Blagne je sicer govorila tudi o občutku slabe vesti, s katerim se mnoge ženske srečujejo pri iskanju življenjskih prioritet in usklajevanju obveznosti. "So odlične v službi, so matere in žene, skrbijo zase in se vsakodnevno trudijo biti najboljše, ampak spremlja jih občutek slabe vesti, ker še vedno menijo, da ne naredijo dovolj. Vsako uro več, ki jo preživijo v službi, plačajo s slabim občutkom do otrok, in nasprotno. To je težko breme. Zato je nujno, da vsaka posameznica pri sebi ugotovi, kaj so njene prioritete. Jaz za svoje vem," je dejala.

V oddaji se je spomnila tudi časa svoje nosečnosti in porodniškega dopusta, ki ji je sledil. Pravi, da mati in otrok pač potrebujeta nekaj skupnega časa, a je vedno relativno uspešno lovila ravnotežje med materinstvom in kariero. Če je včasih njena prioriteta bil oder, so danes v prvi vrsti materinstvo, dom in vrednote, ki so ji jih podarili starši. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta