(FOTO) Nekaj se plete! Brada Pitta opazili z novo lepotico in zdi se, da je pri njej preživel tudi noč

D.Ži
17.11.2022 11:08

Ime ji je Ines de Ramon in je nova članica kluba ločenih, tako kot hollywoodski zvezdnik, ki jo je nekajkrat nežno prijel za roke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ljubezensko življenje Brada Pitta že od nekdaj navdušuje javnost, svetovni mediji pa pišejo, da ima oskarjevec novo ljubezen. Na koncertu Bona Voxa v Los Angelesu je prišel v svoji tesli z Ines de Ramon, nekdanjo ženo Paula Wesleyja, zvezdnika serije Vampirski dnevniki.

Profimedia

Po poročanju tabloidov sta se Brad in Ines "poskušala brzdati", igralec pa je "deloval navdušeno, videti je bilo, da jo je tu in tam prijel za roke in jo potegnil k sebi".

Profimedia

Brad je bil za to priložnost sproščeno oblečen v kavbojke in siv širok pulover, nosil je tudi rjav klobuk, Ines pa se je pokazala v črnih usnjenih hlačah in kratki beli majici v kombinaciji z živo rumeno torbo.

Profimedia

Viri Daily Maila opisujejo, kako je Brad predstavil Ines svojim slavnim prijateljem. Družili so se v prostoru, ki je bil zaprt za širšo javnost. Po odhodu iz VIP pogostitve sta se Brad in Ines držala nekoliko narazen, saj so ga obkolile oboževalke.

Ko sta odhajala, se je Brad ustavil, da bi se pogovoril z nekaj ljudmi, Ines pa se je odpravila proti avtu in odšla s terencem njegovega telesnega stražarja. Kmalu zatem je s svojo teslo odšel tudi Brad.

Profimedia

Zanimivo je, da so Brada naslednji dan v isti opravi videli tudi na posebni projekciji filma Babylon, v katerem igra z Margot Robbie, ki so ga predvajali v kinu Samuela Goldwyna, kar je podžgalo ugibanja o tem, ali je noč preživel pri Ines.

Profimedia

Igralca so po burni ločitvi od Angeline Jolie povezovali z več ženskami. Mediji so nedavno pisali, da so ga z Emily Ratajkowski opazili na ulicah New Yorka, kjer naj bi se "sprehajala in držala za roke". Ines je septembra letos po skoraj treh letih zakona oznanila, da se ločuje od Paula Wesleyja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta