(TOTI LIST) Ekskluzivno: Pridobili smo spored TV Slovenija, ki ga je pripravil Uroš Urbanija

Urban Ija
11.07.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ker se na nas obračajo številni bralci z vprašanji, kaj vendarle se dogaja na Radioteleviziji Slovenija in ali je res, da bo za direktorja televizije imenovan Uroš Urbanija, smo na Kolodvorsko poslali našega preiskovalnega novinarja. Tam se je pod krinko med drugim udeležil seje programskega sveta in uredniške seje informativnega programa, kasneje pa mu je uspelo celo pridobiti povsem prenovljeno programsko shemo, ki jo je izbranim svetnikom in urednikom - ne vsem, ker nekaj jih je na liniji s trenutno komunistično oblastjo - predložil Urbanija.

Dokument, ki določa korenite spremembe, smo podrobno analizirali, tako da v nadaljevanju ekskluzivno objavljamo programsko shemo, po kateri boste v prihodnjem letu spremljali našo javno televizijo. Kot spet poudarja generalno vodstvo javnega zavoda, so z novo shemo prisluhnili željam uporabnikov. Med registriranimi člani SDS so namreč izvedli veliko anketo, koga želijo videti na ekranih javne televizije in katere vsebine bi radi spremljali. Uredništvo Totega lista vam, dragi bralci in bralke, ob tem znova sporoča: uživajte pred malimi ekrani, dokler lahko!

Toti list, spored, TV Slovenija, Uroš Urbanija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta