(TOTI LIST) Razkrivamo zarote, ki so jo želele očrniti: Zle sile zoper singularno predsednico Nino Krajnik

Jeter Pambrek
04.07.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotomontaža Toti List

Uredništvo Totega lista je v bogati ponudbi kandidatk in kandidatov za predsedniško palačo izvedlo temeljito analizo vseh napovedanih kandidatur ter soglasno ugotovilo, da tokrat ne bo podprlo nikogar z desne, kar je sicer storilo na zadnjih državnozborskih volitvah, ko je na žalost zmagalo Gibanje Svoboda. Popolnoma jasno je tudi, da ne bomo podprli kandidatov in kandidatk globoke države, še posebej tistih ne, ki sta jih podprla Milan Kučan in Danilo Türk. Ko smo že obupali, pa so se naše oči vendarle uprle v psihoanalitičarko in filozofinjo Nino Krajnik. Čeprav za njeno kandidaturo menda ne stoji najboljša stranka v Sloveniji - SDS, so nas vseeno prepričali ljudje, ki gradijo njeno kariero - izjemni novinar Jože Možina, odlični pravnik in sociolog Peter Jambrek in največji komunikacijski strateg Sebastjan Jeretič. In ko smo zasledili še, da ima podporo tudi doktorja referendumskih pobud Vilija Kovačiča, dilem ni bilo več - Krajnikova je edina prava naša kandidatka!

Da bi širši javnosti objektivno in singularno predstavili izjemno pot naše pionirke in bodoče predsednice Republike Slovenije, smo v nadaljevanju s strokovnjaki razkrili številne zarote, ki so Nino Krajnik želele očrniti v javnosti še pred uradnim začetkom kampanje.

1. "Kolikor je strokovno podprto, pozdravljamo njeno zavzemanje za filozofijo, opozorili pa bi na to, da dosežek, ki si ga ob tem pripisuje, ni tako velik. (...) V sistemu Cobiss tako najdete 1476 zadetkov, če vpišete iskalni niz filozofija za otroke. Če nizu dodate besedi Nina Krajnik, sistem ne najde nobenega zadetka. (...) Iz knjižice Šola, mišljenje in filozofija (Pedagoški inštitut, Ljubljana 2008) je tudi lepo razvidno, da je Ana Marija Grum že v šolskem letu 2000/01 začela izvajati inovacijski projekt kritičnega mišljenja za otroke v vrtcu, stare pet do sedem let," so med drugim zapisali v Slovenskem filozofskem društvu.

Preiskovalni novinarji Totega lista so po poglobljeni analizi ugotovili, da je bilo zadetkov v Cobissu do najave kandidature Nine Krajnik še 34.774, dan po njeni premierni tiskovni konferenci pa so vpisi "čudežno" izginili. "Uspeli smo ugotoviti, da je prišlo do hekerskega vloma v sistem, izveden pa je bil z računalnikov, ki so v lasti visokega člana globoke države," je zadevo preiskal Nino Endnik, naš strokovnjak za kiberterorizem. Kot pa je s pomočjo poglobljenih intervjujev ugotovil naš strokovnjak za osebnostni razvoj Božo Razvitek, je empirično povsem neizpodbitno, da je Nina Krajnik filozofijo prebirala in analizirala že v prenatalnem obdobju, kar je nedvomno prispevalo k njeni izjemni življenjski poti filozofinje: "Takrat so nekateri njene misli poslušali kar preko ultrazvoka, vzgojiteljica iz vrtca pa nam je med drugim zaupala, da je Nina pri njej, medtem ko so ostali otroci poslušali Rdečo kapico, napisala dve knjigi."

2. "Objavljamo faksimile daljšega pisma, v katerem nekdanji svetovalec moravškega župana Milana Balažica, življenjskega partnerja Krajnikove, slikovito popisuje, kako ga je Krajnikova fizično napadla," so pred dnevi zapisali pri Reporterju.

V tem primeru gre za gnusne, murgelske diskreditacije, ki jih brez dokazov širi globoka država. V to nas je prepričal naš sodelavec in priznani zgodovinar Jože Možina, ki je Nino Krajnik, kljub grožnjam levih skrajnih marksistov, pogumno predstavil v svoji oddaji in jo izstrelil med zvezde na desnici: "Je izjemna sogovornica. Brez dlake na jeziku klinično diagnosticira sodobno slovensko družbeno stvarnost. Poudarja vladavino globoke države, ki je pravzaprav plitva, kot pravi, saj dominira povsod okoli nas." Te sile naj bi zdaj poskušale spodkopati tudi njeno revolucionarno politiko singularnega, ki bi jo rada uvedla kot predsednica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta