(TOTI LIST) Nataša, dobrodošla med nami! Čestitkam se pridružujejo tudi ...

Nataša Mirc Pusar
27.12.2022 06:00

Spoštovani Borut, hudo nam je, ko se poslavljamo od vas. Naš časnik ostaja, a osiromašen za vsebine, ki ste nam jih redno dostavljali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Uprava družbe Toti mediji in uredniški odbor Totega lista sta na sinočnji izredni seji sprejela skupno izjavo, v kateri ostro obsojata zamenjavo v predsedniški palači, a v prazničnem duhu vseeno pozdravljata ustoličenje nove predsednice republike. Odhod dosedanjega predsednika republike Boruta Pahorja, ki smo ga v naš arhiv uvrstili pod gesla "kuhana noga", "mokra cota" in "bata vrečka", sicer globoko obžalujemo, saj bosta uredništvo in bralstvo ostala brez neizčrpnega, dragocenega in izjemnega vira vsebin za naš časnik, zaradi česar že razmišljamo, da bi Toti list izhajal le na pol strani. Po drugi strani smo razmišljali, da bi ostali na celi strani, a da bi polovico vsakokrat namenili v čast nekdanjemu predsedniku, pa smo se tej možnosti odpovedali, saj bi bili vsebinsko - prazni. Kakorkoli, pogrešali bomo nekdanjega predsednika, njegova odločna dejanja, njegova ostra stališča, njegov predsedniški instagram profil, njegovo silno modrost pri podeljevanju odlikovanj. Spoštovani Borut, hudo nam je, ko se poslavljamo od vas. Naš časnik ostaja, a osiromašen za vsebine, ki ste nam jih redno dostavljali. Pogrešali vas bomo vsaj tako kot Aleksandro Pivec, Simono Kustec in Zdravka Počivalška. Res. Oglasite se še kaj, naši reporterji vam bodo iskreno hvaležni.

Po drugi strani pa se veselimo sodelovanja z novo predsednico republike Natašo Pirc Musar. Glede na to, da jo je podprlo pol globoke države, in glede na to, da je Toti list medijski partner izjemnih medijev, kot so Nova24TV, Demokracija in po novem tudi TV Slovenija, verjamemo, da bo naše skupno bivanje z novo prebivalko predsedniške palače tudi tako konstruktivno, kot je bilo s prejšnjim predsednikom. Zavedamo se, da ne bo povsem enako, ampak glede na kakovost politikov in političark, ki jih gledamo zadnja leta, skromno ocenjujemo, da bo tudi spoštovana Nataša redna gostja naših rubrik. Tudi zato ji na tem mestu izrekamo iskreno dobrodošlico, čestitkam pa se pridružujejo tudi podružnice Totega lista iz Jerseyja in Liechtensteina. Nismo pa mi edini, ki novi predsednici čestitamo. Na nas so se namreč obrnile tudi delavke v Lidlu in čistilke Šolskega centra Velenje, ki se ji toplo zahvaljujejo, da je odložila odvetniško haljo. Pozdrave pošilja tudi zdravstveni dobavitelj Andrej Marčič, ki se ji iz srca zahvaljuje, da je poskušala umakniti fotografije, na katerih je s partnerjem z luksuznih golf resortov Janezom Janšo.

Se kmalu beremo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta