(TOTI LIST) Nova strategija: Janševa SDS bo zdaj zamenjala narod!

Granko Brims
05.12.2022 06:00

Nalogo, naj najde primeren kraj na Zemlji, kamor bi lahko preselili večino naroda, je prevzel Branko Grims.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slovenski volivki, ki sta bili deportirani zaradi napačnega glasovanja minulo nedeljo, si nekje v tujini ogledujeta novi dom, ki ga je deportiranim zagotovil Branko Grims.
Profimedia

Potem ko je stranka SDS izgubila parlamentarne in predsedniške volitve ter izsilila referendume, ki jih je prav tako izgubila, so v Trstenjakovi po naših informacijah že sprejeli novo strategijo, s katero nameravajo spet prevzeti oblast v državi. "Vse je pripravljeno," nam je zagotovil vidni član Janševe stranke Jožef Jerovšek, z bogatimi medijskimi izkušnjami tudi programski svetnik na Radioteleviziji Slovenija, ki pa bo moral ta položaj zaradi potrditve zakona o RTV na referendumu najverjetneje nezasluženo prepustiti zaposlenim v javnem servisu. "Po televizijski sliki z volišč vidim, da volilni lističi za referendume niso bili enake barve v celi državi. Pri nas se nianse nežno svetlo modrih barv praktično niso ločile. Zelo nenavadno! Na televiziji so pokazali kupe lističev bolj izrazitih različnih barv," je zaroto na tokratnem glasovanju, pod katero se podpisuje globoka država z Milanom Kučanom na čelu, analitično razkril naš sogovornik iz Slovenske Bistrice, medtem ko je njegov stanovski kolega Zvonko Černač pripomnil, da so ljudje na referendumih glasovali v lastno škodo. Janša je ob tem prepričan, da je večina menila, da branijo svoje pravice, a so bili pri tem zavedeni. Analizo je dodal tudi poslanec Branko Grims, ki je dejal, da je bilo med kampanjo veliko zavajanja in medijskih manipulacij, kar je po njegovem vplivalo na izide. Še več, dejal je, da "močno dvomi, da so se ljudje zavedali, kakšna je vsebina njihovih odločitev".

Ker je iz teh poreferendumskih izjav povsem jasno, da v največji opozicijski stranki, ki se ji je odrekla celo NSi, ocenjujejo, da je nacija neumna, saj na volitvah in referendumih sploh ne ve, o čem glasuje, in ne razume, da jim lahko le SDS ponudi svetlo prihodnost, so se pod Jerovškovim vodstvom začele intenzivne priprave za zamenjavo ljudstva. "Seveda ne bomo zamenjali vseh državljanov, ne nazadnje je od 200 do 300 tisoč ljudi na referendumu glasovalo pravilno in s polnim zavedanjem, o čem glasujejo, torej so to ljudje, ki - če sem lahko preprost - niso glupi kot drugi." SDS bo zato od Državne volilne komisije zahtevala, da jim preda sezname volivcev, ki so se udeležili referendumov ter predsedniških in državnozborskih volitev, te pa bodo križali z bazo članov SDS in tako prišli do prve skupine ljudi, ki bo lahko ostala v Sloveniji. Zvonko Črnač je ob tem zavrnil namige, da bi lahko šlo za genocid.

"Nikogar ne bomo ubili, šlo bo za humano preselitev dela naroda. Slovenija si ne more privoščiti, da bi v njej živeli ljudje, ki so, kot je dejal že kolega Jože, glupi ko točak." Nalogo, naj najde primeren kraj na Zemlji, kamor bi lahko preselili večino naroda, je prevzel Branko Grims.

"V državi je skoraj 1,7 milijona volilnih upravičencev, in če vzamemo 'čiste', nam ostane 1,3 milijona ljudi. Ocenjujemo, da je na referendumski dan ostalo doma še kakšnih 200.000 naših, zato bomo morali najti končno rešitev za okoli 1,1 milijona državljanov. Sem že poklical na nemško veleposlaništvo, če bi jih vzeli v oskrbo, pa so mi pesjani sporočili, da nismo leta 1933," je razočarano dejal Grims. Kot so sporočili iz SDS, zdaj potekajo intenzivni pogovori, da bi jih deportirali na Madžarsko, ki bi v zameno odstopila del tamkajšnjih državljanov, ki so znani po tem, da vedo, koga morajo voliti in kako odločati na referendumih.

To idejo je pozdravil tudi Jožef Jerovšek, ki bo najprej poskrbel za volilni okraj Slovenska Bistrica, kjer je večina zavedenih in umsko omejenih volivcev glasovala za zakon o RTVS. "V naš kraj, ki se bo po novem imenoval Szlovén Bistrica, bomo namestili prve madžarske naseljence in takoj nato bomo ponovili referendum o RTV Slovenija, z glasovnicami v intenzivni rdeči, beli in zeleni barvi," je pribil Jerovšek.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta