Trije nasveti, kako si urediti okolje, v katerem se boste počutili dobro in produktivno

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.02.2024 06:00

Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, da se boste dela lotili z vnemo in veseljem

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

V zadnjem času se zdi, da je tempo vsakdana vse hitrejši, zato se nikar ne čudite, če se vam bo nekega dne zazdelo, da v pisarni skorajda živite. Bo že držalo, da v službah preživimo vedno več časa, saj smo zaradi narave dela vse bolj obremenjeni.

Razglejte se po ponudbi pisarniškega pohištva na spletni strani mimovrste, kjer je bogata ponudba različnih kosov opreme, izbirate pa lahko med različnimi blagovnimi znamkami, cenovnimi razredi, dizajni in modeli.

Preverite, koliko časa boste na delovnem mestu

Če vam je denimo nek stol všeč, a ni primeren, da bi na njem sedeli šest in več ur, zagotovo ni pravi izdelek za nakup. Preverite, koliko časa se boste sploh zadrževali na delovnem mestu in izberite pohištvo, ki bo temu časovnemu intervalu ustrezalo.

Arhiv naročnika

Naj vaša pisarna diha

Najpomembneje je, da vam je za pisalno mizo udobno in da vas pri sedenju na pisarniškem stolu ne boli hrbet. Seveda pa je nadvse priporočljivo, da je vaša pisarna dovolj prostorna, da lahko vanjo spravite vse reči, ki jih potrebujete. Pred nakupom preverite dimenzije vašega novega pisarniškega pohištva in izmerite pisarno. Priporočljivo je namreč, da bo, potem ko boste vanjo umestili pisarniško pohištvo, vaša pisarna še vedno urejena in ne natrpana, saj bo le tako prijetna tudi za vaše stranke in obiskovalce.

Ne pozabite na estetiko

Že resda je na službi zaželena določena mera profesionalizma, a poskrbite, da se boste v vašem "drugem domu" tudi dobro počutili. Dodajte kakšno lončnico, omislite si preprogo, morda poskrbite, da bodo vaši zidovi pisani in jim dodajte kakšno sliko ali fotografijo v okvirju, ali pa preprosto dodajte kakšen majhen regal, kjer boste spravili kakšne malenkosti, ki bodo lepšale vsakdan vam in vašim strankam. Dodatkov ni nikoli preveč.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.