Tudi njegova nova punca je še najstnica: Komaj 19-letna slavna igralka bi za kariero morala spati z DiCapriem

D.Ži
13.02.2023 12:29

Veliko obrvi dviguje nova ljubezen slavnega filmskega zvezdnika. V medijih se je spet znašla stara neprijetna zgodba, ki razkriva, kako stvari v Hollywoodu delujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mischa Barton leta 2003, ko je bila na vrhuncu slave.
Profimedia

Igralka Mischa Barton je znova pristala na naslovnicah, potem ko so iz naftalina potegnili njen intervju iz leta 2005. Takrat je igrala v seriji O.C., ki je bila priljubljena med najstniki in veljala je za eno najlepših igralk na sceni.

Profimedia

Zdaj 37-letna Mischa je leta 2005 na vrhuncu svoje slave za Harpers & Queen govorila o svoji karieri, pa tudi o incidentu, v katerega jo je skoraj pahnil takratni publicist Craig Schneider, ko sta videla Leonarda DiCapria na snemanju v Malibuju.

Mischa Barton za kariero ni hotela spati s starejšim zvezdnikom.
Profimedia

Mischa trdi, da ji je Craig naročil, naj spi z zvezdnikom. Takrat je štela komaj 19, Leo pa 30 let. Oskarjevec se je takrat po šestih letih zveze razšel z manekenko Gisele Bundchen, Craig pa je Mischi svetoval, naj mu bo v tolažbo. "Zavoljo svoje kariere pojdi in spi s tem človekom," naj bi ji dejal.

Igralka na to ni pristala, zato je odgovorila, da je starejši moški ne zanimajo. Njena zgodba danes vznemirja javnost in razkriva, kako stvari v ozadju Hollywooda delujejo. 

Profimedia

Zgodba se je v medije vrnila, ko je javnost DiCapria začela kritizirati zaradi domnevne romance z 19-letno manekenko Eden Polani. Pred njo so ga povezovali s 23-letno Victorio Lamas, ki je že nekaj časa nismo videli v njegovi družbi.

Na družbenih omrežjih so se pojavili številni komentarji, predvsem glede velike starostne razlike med domnevnima zaljubljencema.

"Kate Winslet je imela 22 let, ko je bila nominirana za oskarja v Titaniku, bila je le tri leta starejša od sedanjega dekleta Leonarda DiCapria", "Novo dekle Leonarda DiCapria se ob izidu Titanika še ni rodilo", "Novo dekle Leonarda DiCapria je tako mlado, da je njeno srednješolsko izobraževanje prekinil covid-19, kako čudaško", "Prosim, da nekdo razloži, kaj ima moški, ki se približuje 50, skupnega z 19-letnim dekletom", "Nekdo mora ustaviti Leonarda DiCapria", "Pred 10 dekleti je bilo smešno", "Leonardo DiCaprio je zaskrbljen zaradi podnebnih sprememb samo zato, ker želi svojemu dekletu pustiti boljši svet" je le nekaj komentarjev z družbenih omrežij.

Leonardo DiCaprio in komaj 19-letna Eden Polani na zabavi v Los Angelesu.
Profimedia

DiCaprio je bil z Lamas nazadnje viden decembra lani, zato mnogi ugibajo, da sta se razšla. Videli so ga na jahtah z različnimi ženskami, pred kratkim pa je užival na košarkarski tekmi Lakersov.

Preden so ga povezovali z Victorio, so se pojavljale govorice, da je med njim in priljubljeno manekenko Gigi Hadid nekaj več. Odkar je končal dolgoletno razmerje s 23 let mlajšo manekenko Camilo Morrone, uradno velja za samskega.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta